Forum » Omrežja in internet » ne morem brskat, kadar vlečem dol...
ne morem brskat, kadar vlečem dol...
Gundi ::
Kaj bi lahko bilo narobe, da takrat ko nič ne vlečem iz neta dela le ta BP, torej strani mi odpira čisto normalno.
Če imam pa vklopljen bitlord al pa utorrent pa kj dol vlečem , pa sploh ne morem brskat po netu, ker sploh ne dela, kot da povezave ni, vendar bitlord normalno vleče dol z 1Mb in uplouda z 100kb. Tudi če omejim na 300/20 ali manj, internet ne dela... Pomaga le, da izklopim Bitlord oz Utorrent!!
Kakšna ideja??
LP
Če imam pa vklopljen bitlord al pa utorrent pa kj dol vlečem , pa sploh ne morem brskat po netu, ker sploh ne dela, kot da povezave ni, vendar bitlord normalno vleče dol z 1Mb in uplouda z 100kb. Tudi če omejim na 300/20 ali manj, internet ne dela... Pomaga le, da izklopim Bitlord oz Utorrent!!
Kakšna ideja??
LP
sax15 ::
Vanadium ::
eh probaj tole če imaš vin xp: LINK
Pa nastimaj connection si na ene 300-400 pa je pri meni je to edino pomagalo
L.P.
Pa nastimaj connection si na ene 300-400 pa je pri meni je to edino pomagalo
L.P.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Torrent noče downloadati naprej kljub 1 SEEDER-ju (BLOKADA Listen PORT-a)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3101 (2808) | imagodei |
» | µTorrent znatno hitrejši kot VuzeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 20845 (18774) | roli |
» | BitLord in partis... sledilniki :SOddelek: Omrežja in internet | 6524 (5660) | 4luka4 |
» | priklop monitorjaOddelek: Strojna oprema | 1250 (1052) | podreberek |
» | TORRENT ERROROddelek: Pomoč in nasveti | 3187 (2957) | NoXy |