Forum » Pomoč in nasveti » središče za varnostno kopiranje in obnovitev
središče za varnostno kopiranje in obnovitev
mrhovina69 ::
zdravo! če grem na start/središče za varnostno kopiranje in obnovitev se mi pokaže okno na katerem imam na izbiro:
1. ustvarite varnostne kopije datotek in map
2. obnovite datoteke in mape iz varnostne kopije
zanima me, če kdo ve kaj natančno to pomeni in čemu služi. ali bi moral ustvarit kakšen disk in čemu mi bo pol služil?
odzgoraj levo je še ena funkcija popravi sistem windows z orodjem obnovitev sistema.
v katerem primeru naj to uporabim in kake so posledice?
mimogrede imam visto.
1. ustvarite varnostne kopije datotek in map
2. obnovite datoteke in mape iz varnostne kopije
zanima me, če kdo ve kaj natančno to pomeni in čemu služi. ali bi moral ustvarit kakšen disk in čemu mi bo pol služil?
odzgoraj levo je še ena funkcija popravi sistem windows z orodjem obnovitev sistema.
v katerem primeru naj to uporabim in kake so posledice?
mimogrede imam visto.
moj podpis!
blackbfm ::
Varnostna kopija datotek in map = backup. Jasno al ne?
Obnovitev sistema pa daš če se ti začne računalnik čudno obnašat, recimo zarad kakšnega virusa/spywera.
Obnovitev sistema pa daš če se ti začne računalnik čudno obnašat, recimo zarad kakšnega virusa/spywera.
mrhovina69 ::
ja, ampak kaj se potem zgodi z mojimi programi in datotekami,ki bi jih rad ohranil?
moj podpis!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samodejna posodobitev in izguba podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1890 (1137) | harmony |
» | Backup podatkov in ne sistemaOddelek: Programska oprema | 3811 (2906) | axee |
» | obnovitev sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 4188 (3790) | imagodei |
» | Windows Home Server preizkušen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6899 (5480) | techfreak :) |
» | Sinhronizacija datotek in map na dveh lokacijahOddelek: Programska oprema | 2842 (2754) | Cokolesnik |