Forum » Pomoč in nasveti » Trdi disk - priklop, odstranitev CD enote
Trdi disk - priklop, odstranitev CD enote
sese12 ::
V PC sem priklopil nov trdi disk.
Pred tem sem imel priklopljeni dve CD/DVD enoti in sem na eno od teh priklopil disk.
PC mi je disk normalno zaznal.
Zanima me samo, kako naj odstranim iz nastavitev v PC-ju DVD pogon, ki mi ga med strojno opremo (upravitelj naprav), še naprej kaže, kot da bi bil priklopljen.
Pred tem sem imel priklopljeni dve CD/DVD enoti in sem na eno od teh priklopil disk.
PC mi je disk normalno zaznal.
Zanima me samo, kako naj odstranim iz nastavitev v PC-ju DVD pogon, ki mi ga med strojno opremo (upravitelj naprav), še naprej kaže, kot da bi bil priklopljen.
logout ::
Ko fizično odstraniš pogon, sam izgine iz seznama. To kar ti poskušaš odstraniti, je verjetno kakšen virtualni DVD. To bo izginilo le, če odstraniš program, ki ga je ustvaril, ampak ti verjetno nočeš tega.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
sese12 ::
Nekako sem imel občutek, da bom na koncu spet neumen izpadel in res.
Dejansko gre za virtualni DVD pogon , samo ne vem s katerim programom sem ga dobil. Vedno sem uporeabljal Magic Disk, in sem tega brez problema tudi odklopil oz. nastavil na 0 diskov.
Ne vem ali si mogoče NERO naredi virtualni diks, ker bo potem lahko to bilo.
Imam pa še eno vprašanje. Ker sem razdrl star računalnik, sedaj dobre komponente priključujem v druge PC-je. Ali lahko priklopim dodatni disk v PC, kjer je osnovni disk priklopljen na SATA1, dodatni disk pa bi priklopil na mislim, da je to ATA priklop oz. s pripadajočim širokim kablom "40-PIN".
Dejansko gre za virtualni DVD pogon , samo ne vem s katerim programom sem ga dobil. Vedno sem uporeabljal Magic Disk, in sem tega brez problema tudi odklopil oz. nastavil na 0 diskov.
Ne vem ali si mogoče NERO naredi virtualni diks, ker bo potem lahko to bilo.
Imam pa še eno vprašanje. Ker sem razdrl star računalnik, sedaj dobre komponente priključujem v druge PC-je. Ali lahko priklopim dodatni disk v PC, kjer je osnovni disk priklopljen na SATA1, dodatni disk pa bi priklopil na mislim, da je to ATA priklop oz. s pripadajočim širokim kablom "40-PIN".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sese12 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | best CD/DVD/BD cloning tool win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 3067 (2049) | Ijus |
» | IZGINILA IKONA za DVD-RW v My ComputerOddelek: Pomoč in nasveti | 1006 (798) | Malajlo |
» | Ne pridem do diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2172 (1955) | pol3ni |
» | nova grafična - disk boot failureOddelek: Pomoč in nasveti | 1952 (1389) | pegaso |
» | pri snemanju cd-ja javlja napakoOddelek: Pomoč in nasveti | 1630 (1453) | schwarzvald |