Forum » Pomoč in nasveti » Disk ne dela
Disk ne dela
ialexxb ::
Pozdravljeni!
Danes sem dobil nov trdi disk WD 640GB SATAII 16MB in ko sem ga priklopil na računalnik, se je lepo zagnal in v biosu ga je zaznal. Ko pa sem prišel v Windows ga na Mojem računalniku ni bilo med diski. Sem že šel gledat v Device Manager in ga zazna in v lastnostih piše, da baje naj bi komponenta delovala normalno/brezhibno. Kaj naj storim?
Danes sem dobil nov trdi disk WD 640GB SATAII 16MB in ko sem ga priklopil na računalnik, se je lepo zagnal in v biosu ga je zaznal. Ko pa sem prišel v Windows ga na Mojem računalniku ni bilo med diski. Sem že šel gledat v Device Manager in ga zazna in v lastnostih piše, da baje naj bi komponenta delovala normalno/brezhibno. Kaj naj storim?
Gwanaroth ::
Control Panel - Administrative tools - Computer management - Disk management in ustvari si particije na novem disku.
Lights often keep secret hypnosis..
bluefish ::
ali pa start > run > diskmgmt.msc in potem isto formatiraš etc.
Se pa to vprašanje pojavlja tako pogosto, da bi bilo dobro, če bi prodajalci prilagali list z navodili.
Se pa to vprašanje pojavlja tako pogosto, da bi bilo dobro, če bi prodajalci prilagali list z navodili.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik mi ne zazna novega SSD diska v zunanjem ohišjuOddelek: Strojna oprema | 1449 (888) | Blumper |
» | Čitalec diskov St-Lab U-390!Oddelek: Strojna oprema | 2439 (1781) | Spajky |
» | Izginilo je 30 giga diska!? Ali naj uporabim killdisk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1332 (1098) | bluefish |
» | Device manager zazna IDE disk ampak ga ne morem uporabljatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1382 (1311) | Modri dirkač |
» | Kje je diskOddelek: Strojna oprema | 949 (805) | roli |