Forum » Strojna oprema » Kje je disk
Kje je disk
Aleco ::
Vstavil sem nov disk in v biosu mi ga zazna, v winsih pa ga ni nikjer. Kaj je lahko narobe.
Hvala in lep dan
Hvala in lep dan
- polepsalo: bastadu ()
iMark ::
Hehe, nč ni narobe... poji Start > desni klik na moj računalnik, izberi uprtavljaj > odpre se ti okno computer management) > potem poglej kje je v meniju na levi strani: Upravljanje diskov, izberi to > potem poglej kateri je ta bov disk, pa desni klik na partisijo in izberi Formatiraj > ko konča formatirat ga boš že videl v "mojem" računalniku
Aleco ::
Ja tudi v computer management ga ni.
Ali imam mogoče narobe nastavljene jumperje.
Hvala in lp
Ali imam mogoče narobe nastavljene jumperje.
Hvala in lp
tspider ::
Ali imaš mogoče ta disk na sata controller? ker če potem moraš najprej driverje za sata controler dati potem ti ga šele zazna... če je to ja
roli ::
Uhhh to sem se jaz zaj***.Nikjer ga ni bilo.BIOS ga je zaznal vendar ga ni bilo nikjer,ne v winsih,ne v partition magicu....Sem se pa potem spomnil,da imam na disku nekje acronis disk director suite,in lej ga boga.Ta ga zazna.Daš samo add new disk in odgovoriš na par vprašanj.Potegni si trial,mislim,da bo za to zadostoval.
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB ključ - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 7185 (4422) | deninho1989 |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7571 (6405) | Lyon |
» | Device manager zazna IDE disk ampak ga ne morem uporabljatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1382 (1311) | Modri dirkač |
» | instalacija xpjev na 250gb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2360 (1723) | PIII850 |
» | Je kdo iz Murske Sobote!Oddelek: Strojna oprema | 1067 (780) | AngelOfDeath |