Forum » Kaj kupiti » diktafon
diktafon
oberskitona ::
Zanima me ali se kdo spozna na diktafone imam v načrtu enega nabavit da bi lahko snemal določene dele predavanj na seminarjih
Pa me zanima na kaj moram pazit pri nakupu in kolliko bi me kaj to stalo pa še če kdo pozna kakšen model, mi naj prosim napiše nekaj kar ni drago in ima pa zadovoljivo kvaliteto prosim
aja mora pa biti digitalen ne na kasete
hvala lp
Pa me zanima na kaj moram pazit pri nakupu in kolliko bi me kaj to stalo pa še če kdo pozna kakšen model, mi naj prosim napiše nekaj kar ni drago in ima pa zadovoljivo kvaliteto prosim
aja mora pa biti digitalen ne na kasete
hvala lp
d0rK ::
Moj predlog je, da se prepricas ce predavatelj sploh pusti snemati njegova predavanja.
Jaz sem zelel, pa niso bili navduseni. =)
Jaz sem zelel, pa niso bili navduseni. =)
balkanec ::
Jest sem snemal z neko Sonijevo kanto :) . Stvar se je obnesla samo v primeru, ko so VSI bili tiho na predavanjih. Kvaliteta je bila uredu - to pomeni, da se je dalo razumet zadevo tudi doma. Baterije standardne AAA za napunit pa memorystick za klik-klik. Poceni in dela.
Ampak !!! Snemanje predavanj ni dovoljeno brez pisnega privoljenja predavatelja. Svetujem ti, ko bos snemal, ga skrij nekam pod mizo al pa v peresnico. Pa sedi nekje cim bolj prvo vrsti. Posnetega ne objavljaj nikjer.
Pa uspesen studij :)
Ampak !!! Snemanje predavanj ni dovoljeno brez pisnega privoljenja predavatelja. Svetujem ti, ko bos snemal, ga skrij nekam pod mizo al pa v peresnico. Pa sedi nekje cim bolj prvo vrsti. Posnetega ne objavljaj nikjer.
Pa uspesen studij :)
Ti si ziher pozigalec !!!
oberskitona ::
ja ja saj vem da je prepovedano in da se ne sme predvajat nikjer sam sem mislil za pomembne vsebine pa nikakor ne vem kaj naj kupim a je kdo mel kakšne izkušnje z temi olympusi
http://www.bolha.com/oglas2002507/digit...
mislim da je razlika med serijami 4100, 3100, 2100 samo v velikosti spomina zanima me kako se kaj obnese zadeva če jo je kdo že uspel preizkusit
http://www.bolha.com/oglas2002507/digit...
mislim da je razlika med serijami 4100, 3100, 2100 samo v velikosti spomina zanima me kako se kaj obnese zadeva če jo je kdo že uspel preizkusit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | slepo tipkanje (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 17311 (11330) | tiiasa |
» | diktafon in snemanje predavanjOddelek: Strojna oprema | 4619 (4214) | Ted |
» | Kateri diktafon?Oddelek: Kaj kupiti | 7095 (5322) | jozekuch |
» | Kateri mp3 predvajalnik, ki dobro snema?Oddelek: Zvok in slika | 1890 (1734) | nokia6310 |
» | Nakup diktafonaOddelek: Kaj kupiti | 2406 (2241) | ChiefThunder |