Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč! ATI vga x3100 in vista
Pomoč! ATI vga x3100 in vista
sass628 ::
Pozdravljeni,
pred kratkim sem si kupil prenosni računalnik Acer Travelmate 5320. Naložil sem si Windows visto in imam sicer problem z grafično kartico:
Driver za Intel GMA X3100 se mi ne inštalira, ker windows vista ne zazna grafične kartice. Prej, ko sem imel naložen Windows XP nisem imel tega problema
glej sliko
Trenutno imam inštaliran Intel Graphics Accelerator(lih tok da lahko vklučim aero)
PLEASE HELP!
Hvala za vnaprej!
pred kratkim sem si kupil prenosni računalnik Acer Travelmate 5320. Naložil sem si Windows visto in imam sicer problem z grafično kartico:
Driver za Intel GMA X3100 se mi ne inštalira, ker windows vista ne zazna grafične kartice. Prej, ko sem imel naložen Windows XP nisem imel tega problema
glej sliko
Trenutno imam inštaliran Intel Graphics Accelerator(lih tok da lahko vklučim aero)
PLEASE HELP!
Hvala za vnaprej!
- premaknil iz Mali oglasi: jvolk ()
boho ::
Grafične nimaš od ATI-ja ampak od INTELA! Zato ne nameščat Catalyst driverjev ampak najdi driverje na intelovi strani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boho ()
sass628 ::
hvala fantje,
Mau me je zmedlo ker imam na cd-ju ki sem ga dobil zraven gor ATI VGA Driver Install in INTEL VGA install, prej ko sem mel Xp sem lahk oboje inštlirau.
Mau me je zmedlo ker imam na cd-ju ki sem ga dobil zraven gor ATI VGA Driver Install in INTEL VGA install, prej ko sem mel Xp sem lahk oboje inštlirau.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | atikmdag.sys - rabim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 5961 (4444) | The Player |
» | Nov PC in grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4326 (3238) | hdx |
» | Grafična kartica - AGP ! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13256 (11628) | ThomasSGS |
» | Radeon 4870 - problemi z driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 5446 (2509) | dziht |
» | problemi z 3d mark 2001SEOddelek: Navijanje | 1640 (1303) | boštjan |