Forum » Pomoč in nasveti » zakaj mi noče nobenega antivirusnega programa posodabljati
zakaj mi noče nobenega antivirusnega programa posodabljati
mala lady ::
ob nakupu sem na računalniku dobila antivirusnega mcafee, ker pa mi ni hotelo posodabljati sem si naložila avg. in tu pride težava tudi tega mi noče posodabljati... mi kdo pove zakaj ne?
damjanj ::
Glede na dejstvo da se antivirusni programi posodabljajo preko interneta me zanima kakšno povezavo imaš in če imaš mogoče kako zaščito (npr T-2 security nastavitve) ali pa če imaš kakšen ekstra firewall program nameščen?
malo več informacij prosim.
malo več informacij prosim.
blackbfm ::
To nima veze. Verjetno ma že kakšen virus, ki ji je "po svoje" popravu datoteko "hosts". V glavnem takole prek foruma se ne bo dalo nič rešit. Najdi koga ki se spozna pa naj ti pride zrihtat
urban99 ::
Klima - vem vem :) Samo hotel sem, da se pač navodila napišejo za vse. Ampak je AnWar razložil kaj je mislil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | antivirusni trialOddelek: Pomoč in nasveti | 1796 (1665) | Seljak |
» | METAL GEAR SOLID 4 Guns of The Patriots PS3 - problem ?Oddelek: Igre | 1958 (1819) | Berserker |
» | Vdor v računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 12061 (9739) | techfreak :) |
» | ne dovoli mi namestiti antivirusnega programaOddelek: Pomoč in nasveti | 4494 (4222) | k4vz0024 |
» | Formatiranje diskaOddelek: Strojna oprema | 1005 (879) | Dead_Eye |