Forum » Programska oprema » program za urejanje/dizajniranje okolice
program za urejanje/dizajniranje okolice
profii ::
Zanima me če se dobi kje (risarski) program, v katerega se vnese sliko oziroma se nariše notri parcelo in potem se postavlja ograje, žive meje, obliko vrtov, ribnike, poti, itd..
Iskal sem že nekaj v googlu, vendar nisem našel nič uporabnega.
LP
Iskal sem že nekaj v googlu, vendar nisem našel nič uporabnega.
LP
jetam ::
Dobi. Imenuje se krajinski arhitekt, razvijajo pa ga (jih) v okviru Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani.
Error on line: Object of type SIGNATURE expected
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jetam ()
jetam takega "programa" zaenkrat še nebi rabil. Rabil bi en programček da bi lahko malo izražal svojo umetniško žilico in potem useskupaj sprintal in pobral menja ostalih članov/prijateljev in mogoče nekaj podobnega tudi "sezidal".
torej se dobi kakšen (namenski) programček? Ali usaj priližek takega programa (negrem u paintu tega risat).
LP
torej se dobi kakšen (namenski) programček? Ali usaj priližek takega programa (negrem u paintu tega risat).
LP
ni slaba ideja samo nebi bilo ravno v merilu pa še parcela ni pravokotna. drugače bi pa šlo išče se nova rešitev.
dzinks63 ::
ReBi ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unreal Tournament III (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 14792 (2447) | kuglvinkl |
» | Program za 3D-model hišeOddelek: Programska oprema | 20524 (6981) | amigo_no1 |
» | program za risanje hišOddelek: Pomoč in nasveti | 18238 (18125) | ;-) |
» | Tt Aquarius IIIOddelek: Hlajenje in modifikacije | 788 (635) | smilyxx |