» »

Formatiranje novega WD Passport diska?

Formatiranje novega WD Passport diska?

NazgulRR ::

Pozdrav!

Ravnokar sem si kupil nov WD Passport disk in na njem so že gor eni programi/fajli, ki zasedajo cca 300mb skupaj (Google desktop, pa še nekaj). A lahko disk formatiram, da potem dobim polno kapaciteto diska na voljo?

BTW, tisti WD Snych bi vseeno rad pustil, da mi deloval ker se mi zdi kul stvarca...a to je zadosti, če pustim samo tisto mapo "WD Sync Data" gor na disku?

Highlag ::

Če boš disk formatiral, potem boš z njega zbrisal vse. WD sync sicer če se ne motim lahko ponovno snameš z WD strani. Pa če boš formatiral za WXP ali Visto izberi NTFS format, ker imaš drugače datoteke velike le 4Gb maksimalno.
Never trust a computer you can't throw out a window

NazgulRR ::

Backup tega kar je zdaj gori bom itak naredil, pa formatirati sem ga tudi hotel v NTFS način...saj v bistvu nimam nič zgubiti, če bo kaj narobe, lahko še vedno vse nazaj z backupa dobim :).

SmeskoSnezak ::

Jaz sn enostavno c/p fajle na eno particijo, sformatiral disk, razdelil na particije. Zatem pa c/p tiste fajle na vse particije, da se lepo "zaženejo". Nobenih problemov.
@ Pusti soncu v srce... @

Invictus ::

Namesto formata lahko narediš "CONVERT" na NTFS.

Ne zgubiš nobenih podatkov, pa še "bad sektorji" se ne pojavljajo več.

LP I.

bluefish ::

tisto kar želiš obdržati prekopiraj na varno, formatiraj disk, nato pa kopiraj nazaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dostopanje do diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
201560 (925) Mendos
»

Particija RAW -> NTFS brez izgube podatkov

103220 (2414) lojze8
»

Kategorizacija netbookov po Microsoftovo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Procesorji
677602 (6068) MrStein
»

NTFS ali FAT32

212819 (2372) bluefish
»

Zunanji disk težava

Oddelek: Strojna oprema
234070 (4070) diative

Več podobnih tem