Forum » Pomoč in nasveti » virus braviax.exe
virus braviax.exe
hidro673 ::
Prosim za pomoč:
pred dnevi se mi je pojavil virus braviax.exe, ki je bil eliminiran z NOD32, vendar je pustil posledice. Namreč, na uporabniškem računu mi je odkljukal račun trenutnega uporabnika in še "Zaščiti moj računalnik....", zaradi tega se vsi programi izven operacijskega sistema zaženejo z desnim klikom na ikono na namizju tako, da grem pod "Zaženi kot in na "Računu trenutnega uporabnika...." eliminiram polje "Zaščiti moj računalnik ....".
Vse exe datoteke, če jih kliknem normalno, jih odpre z Beležnico, predvsem je to problem pri fajlih operacijskega sistema.
Če obstaja enostavnejša rešitev kot je format c, bi prosil da mi jo nekdo pove.
Hvala
pred dnevi se mi je pojavil virus braviax.exe, ki je bil eliminiran z NOD32, vendar je pustil posledice. Namreč, na uporabniškem računu mi je odkljukal račun trenutnega uporabnika in še "Zaščiti moj računalnik....", zaradi tega se vsi programi izven operacijskega sistema zaženejo z desnim klikom na ikono na namizju tako, da grem pod "Zaženi kot in na "Računu trenutnega uporabnika...." eliminiram polje "Zaščiti moj računalnik ....".
Vse exe datoteke, če jih kliknem normalno, jih odpre z Beležnico, predvsem je to problem pri fajlih operacijskega sistema.
Če obstaja enostavnejša rešitev kot je format c, bi prosil da mi jo nekdo pove.
Hvala
bluefish ::
verjetno obstaja kakšna rešitev, vendar pa bo zahtevala tudi veliko dela. Poišči malo z Googlom, če je ta virus kje omenjen in kako je bil popolnoma odstranjen.
hidro673 ::
Nič ne pomaga-slutim da je narobe z uporabniškim računom, vendar ko ga hočem odpreti, se tudi to odpre z Beležnico...
misek ::
bluefish ::
Pyr0Beast ::
Naloži nov sistem, bo hitreje, kot, da se ukvarjaš s tem.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44226 (26266) | BorutK-73 |
» | Težava z ikonamiOddelek: Pomoč in nasveti | 1454 (1288) | leonček |
» | Kako razveljaviti spremembe v mapi?Oddelek: Pomoč in nasveti | 934 (841) | Halfdead987 |
» | Brskalnik crkne, ko zagleda besedo "v-i-r-u-s"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1885 (1491) | K0K0 |
» | 100%Cpe + ostaloOddelek: Pomoč in nasveti | 2140 (1810) | postar_si |