» »

HP 6730s - namestitev WIN XP

HP 6730s - namestitev WIN XP

punishers ::

Nemorem instalirat xp.Na začetku se,ko mi začne brat cd še dela en čas da pregleda vse komponente potem pa javi napako vse v modrem. predem bi lahko začel nastavljat particije. Kaj naj. Nekaj sem že pregledal prešnje teme o HP 6710s - namestitev WIN XP pa nikjer v biosi ne najdem tega. Sšlih pa ne razumem tega freedos-a. Kaj lahko vse v njem delam.

borutzi ::

evo da te odrešim. Prav pred kratkim sem eni kolegici štimal isti računalnik in sem imel isti problem. Rešitev je zelo enostavna. Windowse inštaliraj z cdja ki nima noter nobenega service packa (ali pa sp1) vsekakor pa ne 2 ali 3. Takoj ko so instalirani pa komot rukneš gor kar ti srce poželi (updejte, service packe, driverje,....)

virusss8 ::

v BIOSU izključi SATA mode za trdi disk. Potem reštartaj in nastavi CD kot primarni zagonski medij. That should work ;)

LP, virusss8
Tux is my best pal!

borutzi ::

nima veze, ker sploh nima nastavitve v biosu in s prepoznavanjem kontrolerja sploh ni problema. Blue screen se z preveč novim winxp cdjem pojavi še preden sprejemaš pogodbo etc....

alen_e ::

jaz sn meu isti problem,pa sn tisti sata disk spremeno na IDE, pa je šlo

Šimpanz ::

Točno tako v BIOSU izključi SATA mode.

alen_e ::

meni je xp šou gor,pol pa sn si iz hp-jeve strani potegnil drejverje, pa mi zvok pa lan še vedno ne delata,se dajo kje dobit drejverji 'vse v enem'?

OZZY ::

Ma najbolj je, da z nlite importiraš AHCI drajverje za sata v samo inštalacijo winxp-ja. Sam sem to naredu pri toshibi in deluje BP. Vzame pa 5 minut dela + snemanje na CD.
Go with the flow.

Mare2 ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gonilniki hp??

Oddelek: Pomoč in nasveti
52867 (2021) tomos
»

neuspešno hp flashanje

Oddelek: Strojna oprema