Forum » Pomoč in nasveti » HP 6730s - namestitev WIN XP
HP 6730s - namestitev WIN XP
punishers ::
Nemorem instalirat xp.Na začetku se,ko mi začne brat cd še dela en čas da pregleda vse komponente potem pa javi napako vse v modrem. predem bi lahko začel nastavljat particije. Kaj naj. Nekaj sem že pregledal prešnje teme o HP 6710s - namestitev WIN XP pa nikjer v biosi ne najdem tega. Sšlih pa ne razumem tega freedos-a. Kaj lahko vse v njem delam.
borutzi ::
evo da te odrešim. Prav pred kratkim sem eni kolegici štimal isti računalnik in sem imel isti problem. Rešitev je zelo enostavna. Windowse inštaliraj z cdja ki nima noter nobenega service packa (ali pa sp1) vsekakor pa ne 2 ali 3. Takoj ko so instalirani pa komot rukneš gor kar ti srce poželi (updejte, service packe, driverje,....)
virusss8 ::
v BIOSU izključi SATA mode za trdi disk. Potem reštartaj in nastavi CD kot primarni zagonski medij. That should work ;)
LP, virusss8
LP, virusss8
Tux is my best pal!
borutzi ::
nima veze, ker sploh nima nastavitve v biosu in s prepoznavanjem kontrolerja sploh ni problema. Blue screen se z preveč novim winxp cdjem pojavi še preden sprejemaš pogodbo etc....
alen_e ::
meni je xp šou gor,pol pa sn si iz hp-jeve strani potegnil drejverje, pa mi zvok pa lan še vedno ne delata,se dajo kje dobit drejverji 'vse v enem'?
OZZY ::
Ma najbolj je, da z nlite importiraš AHCI drajverje za sata v samo inštalacijo winxp-ja. Sam sem to naredu pri toshibi in deluje BP. Vzame pa 5 minut dela + snemanje na CD.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gonilniki hp??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2867 (2021) | tomos |
» | neuspešno hp flashanjeOddelek: Strojna oprema | 1127 (915) | 333333 |
» | Nalaganje XP-jev na HP 6830sOddelek: Pomoč in nasveti | 2895 (2626) | markk1 |
» | Težave z driverji za matično ploščo od prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (1058) | ant |
» | NUJNO! hp nx 7400 Sata diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2211 (1967) | DOOM_er |