Forum » Pomoč in nasveti » Glasnost
Glasnost
qwert56 ::
V ventilator računalnika se mi je zataknil kabel. Tega precej dolgo sploh nisem opazil. Sedaj pa je računalnik zelo zelo glasen, kar me precej moti. Ventilator se ni skrivil ter se ne zadeva nikamor, le vse skupaj zelo brni. Pravtako pa mi zaradi tega zvok ne deluje več. Kaj naj naredim?
DustWolf ::
Brnenje je lahko posledica uničenega ležaja ventilatorja. To se reši z menjavo ventilatorja.
Ne delovanje zvoka je povsem ločen problem. Če je posledica pregretja, lahko čez čas pričakuješ še druge okvare in splošno nestabilnost, in boš moral za zanesljivo delovanje računalnika menjat osnovno ploščo.
Ne delovanje zvoka je povsem ločen problem. Če je posledica pregretja, lahko čez čas pričakuješ še druge okvare in splošno nestabilnost, in boš moral za zanesljivo delovanje računalnika menjat osnovno ploščo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudno oglašanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2358 (2011) | Grizzly |
» | imam večji problem z windowsi in celotno konfiguracijo sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 917 (822) | NaturalShine |
» | Doma prirejeno ohišje za učinkovitejše zračno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2501 (1836) | Racko |
» | vprasanje za nf7-s platoOddelek: Strojna oprema | 1195 (922) | dolenc |