Forum » Pomoč in nasveti » Webcam
Webcam
Robocop1 ::
Pozdravljeni!
Pravkar sem na svoj PC priključil spletno kamero in namestil gonilnike za njo. Priložene sem dobil za Windows Visto, ker pa uporabljam XPje sem jih potegnil z neta (gonilnik za XP) in ga namestil.
Problem pa je v tem, da je slika (ki jo zajame kamera in prikaže na zaslonu) narobe obrnjena. Tisto kar bi moralo biti zgoraj, je na sliki spodaj - na kratko povedano: slika je zrcaljena.
Zdaj pa me zanima kako naj sliko obrnem, da bo pravilno stala, če je to le možno? Gre tu za problem z gonilniki ali je webcam v okvari?
Pravkar sem na svoj PC priključil spletno kamero in namestil gonilnike za njo. Priložene sem dobil za Windows Visto, ker pa uporabljam XPje sem jih potegnil z neta (gonilnik za XP) in ga namestil.
Problem pa je v tem, da je slika (ki jo zajame kamera in prikaže na zaslonu) narobe obrnjena. Tisto kar bi moralo biti zgoraj, je na sliki spodaj - na kratko povedano: slika je zrcaljena.
Zdaj pa me zanima kako naj sliko obrnem, da bo pravilno stala, če je to le možno? Gre tu za problem z gonilniki ali je webcam v okvari?
Robocop1 ::
A je že imel kdo podoben problem?
Tudi kakršen koli predlog bi bil vredu, ker mi je že zmanjkalo idej.
Tudi kakršen koli predlog bi bil vredu, ker mi je že zmanjkalo idej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1118 (906) | solatko |
» | problem-web camOddelek: Pomoč in nasveti | 2347 (1921) | aznofl |
» | nadgradnja vista na win7Oddelek: Operacijski sistemi | 1278 (1031) | solatko |
» | Video ne dela preko docking stationOddelek: Pomoč in nasveti | 1118 (1026) | levaky |
» | [JVC GR-DF570E] Težave s firewire povezavo :$Oddelek: Pomoč in nasveti | 2205 (1981) | Looney |