Forum » Slo-Tech » Oddelek elektronika???!!!
Oddelek elektronika???!!!
DJroky ::
Samo ideja:
Zadnej čase se po forumu pojavlja vse več vprašanj, ki so povezane z elektriko-elektroniko. Kaj če bi uvedli nov oddelek elektronika? Mislim da kar dosti tem spada pod ta oddelek.
Zadnej čase se po forumu pojavlja vse več vprašanj, ki so povezane z elektriko-elektroniko. Kaj če bi uvedli nov oddelek elektronika? Mislim da kar dosti tem spada pod ta oddelek.
Elemen_T ::
Jest predlagam novo kategorijo:
Spletni artefakti
Kjer bi webmastri, ali karkoli pač že so vpisovali url do svoje spletne strani, folk tukaj pa bi to komentiral.
Take debate so vedno zanimive ...
Slo-tech - ?
Nov oddelek al pa grem
.
.
.
šalo na stran.
Spletni artefakti
Kjer bi webmastri, ali karkoli pač že so vpisovali url do svoje spletne strani, folk tukaj pa bi to komentiral.
Take debate so vedno zanimive ...
Slo-tech - ?
Nov oddelek al pa grem
.
.
.
šalo na stran.
Area_51 ::
Ja pri elektroniki bi lahko naredili na splošno kej o vezjih in podobno . vse kar zadeva to temo. ajde hitro še nekaj glasov za to temo.
Area 51
MadMax ::
Jaz dam moje tri glase za!
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
sketch ::
Ja! Dajmo forum za elektroniko! Pa enaga za zvok... ampak samo za izdelavo zvocnikov, pol rabimo se enga za poslusanje... pa forum za slikanje in kritike... pa izdelava spletisc ni zadosti, imejmo se posebej web programming, web design in web galerijo... Programiranje najbolje da tudi razdelimo kar po jezikih, Video sekcijo pa po zvrsteh! Pa Znanost in tehnologijo razdelimo... Ma ne, se bolje, vsakemu uporabniku damo svoj oddelek!!
Mislim, seciranje foruma lahko samo skodi. Ce se mene vprasa je s-t forum ze na meji stevila oddelkov za tako (relativno majhno v svetovnem merilu)) stevilo uporabnikov.
Elektronika se lahko uvrsti pos strojno opremo, web galerija pa pod izdelavo spletisc. IMHO.
Lep neprespan in nataknjen pozdrav
s.
Mislim, seciranje foruma lahko samo skodi. Ce se mene vprasa je s-t forum ze na meji stevila oddelkov za tako (relativno majhno v svetovnem merilu)) stevilo uporabnikov.
Elektronika se lahko uvrsti pos strojno opremo, web galerija pa pod izdelavo spletisc. IMHO.
Lep neprespan in nataknjen pozdrav
s.
Adapt and overcome.
CaqKa ::
za take zadeve si v primernem oddelku naredite thread... tak kot je recimo tisti protokol al kaj je ze.. sej nevem o cem se tam menite :)
HardwareMaster ::
Ne vem1 A je res tok nujno, da bi se spet odpru nov odelek? Sej ne pravm, da ne bi smel bit, sam vprašan o elektronki pa spet ni tko velik. Nazadnje sem neki prašu o LCD zaslonču pa noben k**** ni mogu odgovort!
No če pa ga že sfehtate, sm pa jst tud za !!!
No če pa ga že sfehtate, sm pa jst tud za !!!
Heh o tem naj se odločijo admini oni bojo sigurno vedel, če je ta tema potrebna ali ne.
Area 51
Sergio ::
a-a. smo razdeljeval forum pred enim tednom. preveč je že oddelkov.
v planu je za sedaj stvaritev enega novega oddelka. ki pa nima veze z elektroniko.
v planu je za sedaj stvaritev enega novega oddelka. ki pa nima veze z elektroniko.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Red_Mamba ::
vsi ki mate štromarske težave lahka grete po rešitve na www.elektro-n.com kjer smo profiji iz štroma :) pa radi pomagamo vsem k majo težave
P.S. Za vse ki se boste na novo vpisali, pri postavljanju vprašanj/problemov se kar dobro razpišite, torej natančno opišite problem, drugače vam folk al sploh ne bo odgovoril (ker itak ne bo vedu ka bi radi) al pa vam bo napisal kar vam jaz trenutno pišem :)
Pa čim manj dimnih signalov želim še naprej
P.S. Za vse ki se boste na novo vpisali, pri postavljanju vprašanj/problemov se kar dobro razpišite, torej natančno opišite problem, drugače vam folk al sploh ne bo odgovoril (ker itak ne bo vedu ka bi radi) al pa vam bo napisal kar vam jaz trenutno pišem :)
Pa čim manj dimnih signalov želim še naprej
Elektroniko bi lahko dali namesto Kulture, ki ne gre nikamor. V tem času bi pri elektroniki bilo napisanih vsaj 4-krat več sporočil, kot dosedaj pri kulturi.
Area 51
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketaOddelek: Novice / Ankete | 3444 (2488) | ahac |
» | Elite forum (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 9941 (7054) | Thomas |
» | Nov oddelekOddelek: Izdelava spletišč | 2388 (2029) | Elemen_T |