Forum » Pomoč in nasveti » USB
USB
rabelj ::
Odkar sem na novo inštaliru windows xp(echo sp2) mi windows ne zazna usb vhodov. Če priklopm mp3 se temu prižge lučka v windowsih pa ga ne zazna(kot da se nebi nič zgodilo). Sem reinštaliru windowse pa je zgodba ista. V biosu so usb-ji vklopljeni. Gonilnike od matične KLIK sem tudi inštaliral.
Stanje usb-jov v everestu:
Stanje usb-jov v everestu:
- spremenil: rabelj ()
prescn14 ::
Tudi meni se je tako zgodilo.
Ugotovil sem, da usb gonilniki niso bili za sp2. Iskal sem jih a jih nisem našel, potem pa se nisem ukvarjal več ker sem kupil nov računalnik, ker je bil star že 4 leta.
Če pa imaš Xpfebruar 2008 pojdi na microsoft.com/uptodate in bo samo našlo primerne driverje.
Ugotovil sem, da usb gonilniki niso bili za sp2. Iskal sem jih a jih nisem našel, potem pa se nisem ukvarjal več ker sem kupil nov računalnik, ker je bil star že 4 leta.
Če pa imaš Xpfebruar 2008 pojdi na microsoft.com/uptodate in bo samo našlo primerne driverje.
rabelj ::
Prescn14 hvala za odgovor. No sem šou na njihovo stran s posodobitvami, pa sem pršov do strani ko hoče potrdilo o originalnih windowsih, ki jih jaz nimam. Zato sm naložu sp3 v dobri veri samo tud ta ne pomaga. Če ma kdo še kakšn predlog?
mrTwelveTrees ::
Da ne odpiram nove teme.
Neki mi jasno.
A niso USB 3.0 preimenovali v USB 3.1 gen 1 ?
Hitrost je pol enaka na "stari" oznaki artikla USB 3.0 je zdaj po novem USB 3.1 gen 1 ?
Neki mi jasno.
A niso USB 3.0 preimenovali v USB 3.1 gen 1 ?
Hitrost je pol enaka na "stari" oznaki artikla USB 3.0 je zdaj po novem USB 3.1 gen 1 ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SATA SSD vs. zunanji usb SSD ?Oddelek: Strojna oprema | 2746 (799) | Han |
» | usb A usb B usb C usb3 usb 3.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 1929 (1449) | Zodiac |
» | Priklopi-vhodi na matični ploščiOddelek: Pomoč in nasveti | 1850 (1326) | vaščan |
» | Prihaja USB 3.2 in zmeda s poimenovanjiOddelek: Novice / Matične plošče | 8250 (5252) | Lonsarg |
» | usb-c razdelilec?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1621 (1319) | matobeli |