Forum » Kaj kupiti » Gigabyte Radeon HD 4870
Gigabyte Radeon HD 4870
M-XXXX ::
Jebem jih... seveda, ne vedo, kdaj bo dobavljiva.. mogoče v oktobru, ampak ni prepričana, mi je rekla. GRRRR!!! preklico sem in si bom naročil eno drugo. In to je pač moja sreča
Bi ti rekel, da sem ti rekel, pa to najbrž že veš?
oberskitona ::
jas sem jim napisal da hočem grafo za 175 eu ker je bla cena taka oglaševana in sem jim dal v emailu celi 26 člen ZVP o označevanju cen in so mi dali ceno 175 eu čeprav je bla cena na njihovi strani 186 eu. S tem pa da še vedno ne vem če bom kartico dobil. Naročilo je potrjeno in bi naj bilo pri meni v petek oziroma najpozneje 2 oktobra, če pa kartice nebo bom jim spet mejl poslal o zavajajočem oglasu mam sliko oglasa na katerem jasno piše od 2 do 5 dni, s tem da en mail gre njim drugi na bolho o zavajajočem oglasu tretji pa na pristojni inšpektorat.
Lahko se zajebavajo samo jas hočem grafo.
So mi poslali pokvarjeno osnovno plato, pa sem jo vrnil in oni meni napišejo nazaj da lahko počakam nekje do 45 dni da se vrne iz garancije, ko sem jim odgovoril na mail z raznimi argumenti da mi nove stvari ne morejo popravljat da hočem čist novo orginal zapakirano in nekaj o tem da bom malo po forumih razložil moje izkušnje z njimi sem takoj dobil novo orginal zapakirano plato ker sem pa še naročil termalno pasto ker se je orginalna na procesorju tačas zasušila so mi pa še pasto poslali brez poštnine oz. poštnino so plačali oni.
Upam da bo sedaj tudi z grafo tak ker...............
So mi poslali pokvarjeno osnovno plato, pa sem jo vrnil in oni meni napišejo nazaj da lahko počakam nekje do 45 dni da se vrne iz garancije, ko sem jim odgovoril na mail z raznimi argumenti da mi nove stvari ne morejo popravljat da hočem čist novo orginal zapakirano in nekaj o tem da bom malo po forumih razložil moje izkušnje z njimi sem takoj dobil novo orginal zapakirano plato ker sem pa še naročil termalno pasto ker se je orginalna na procesorju tačas zasušila so mi pa še pasto poslali brez poštnine oz. poštnino so plačali oni.
kmetek ::
jas sem jim napisal da hočem grafo za 175 eu ker je bla cena taka oglaševana in sem jim dal v emailu celi 26 člen ZVP o označevanju cen in so mi dali ceno 175 eu čeprav je bla cena na njihovi strani 186 eu. S tem pa da še vedno ne vem če bom kartico dobil. Naročilo je potrjeno in bi naj bilo pri meni v petek oziroma najpozneje 2 oktobra, če pa kartice nebo bom jim spet mejl poslal o zavajajočem oglasu mam sliko oglasa na katerem jasno piše od 2 do 5 dni, s tem da en mail gre njim drugi na bolho o zavajajočem oglasu tretji pa na pristojni inšpektorat.
LMAO.
darkstar ::
Jaz sem jo narocil na slo compu, so mi napisali kateri dan bo na zalogi, potem sem dobo mail dobava cez 5-7 dni, potem pa mail da žal so kartice EOL (end of life) in niso več dobavljive.
lakotnyk ::
Ja. to sem dobil jaz od uradnega dobavitelja gigabyte... kartice so EOL...
Drugače pa, jaz sem tudi prejšnji teden naročil kartico pri mimovrste po 186€. obenem sem jim pisal da sem zasledil da je kartica na bolhi za 175€...
(brez teženja, kot se eni ne morjo vzdrzat), so mi sami ponudili kartico za 175€.
Hvaležno sem sprejel ponudbo.
Zdaj čakam. imam potrjeno da pride med včeraj petek 26.sept., in četrtkom 2.oktobra. Če kartice ne bo, pričakujem da mi ponudijo podobno (drug proizvajalec) za isto ceno, se pravi brez doplačila.
Konec koncev je njihova napaka.
težil jim pa ne bom. bmk. :D
zivjo.
Drugače pa, jaz sem tudi prejšnji teden naročil kartico pri mimovrste po 186€. obenem sem jim pisal da sem zasledil da je kartica na bolhi za 175€...
(brez teženja, kot se eni ne morjo vzdrzat), so mi sami ponudili kartico za 175€.
Hvaležno sem sprejel ponudbo.
Zdaj čakam. imam potrjeno da pride med včeraj petek 26.sept., in četrtkom 2.oktobra. Če kartice ne bo, pričakujem da mi ponudijo podobno (drug proizvajalec) za isto ceno, se pravi brez doplačila.
Konec koncev je njihova napaka.
težil jim pa ne bom. bmk. :D
zivjo.
les grandes hommes font des grandes erreurs.
Galaxy ::
Sedaj mi je žal, da nisem vztrajal. Moral bi. Ampak kar je, je. Tako sedaj še vedno čakam na Gigabyte 4870 od Moj-comp.net
Jaz bom popeno. Pri Moj-comp.net so mi tudi napisali da so kartice EOL. DREEEEK!!! Sedaj sem naročil od PowerColor, pri demise.si.. predvideni čas pa je 2-3 dni
Jaz bom popeno. Pri Moj-comp.net so mi tudi napisali da so kartice EOL. DREEEEK!!! Sedaj sem naročil od PowerColor, pri demise.si.. predvideni čas pa je 2-3 dni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Galaxy ()
lakotnyk ::
Jah ne bi pomagalo....
So mi ponudli 4850 sapphire... sem rekel pač ne ker to ni podoben artikel.
v glavnem doplačilo za sapphire 4870. sam sem si premislil ker sem bral da so tezave z hlajenjem, tko da asus pride dans. cena je mal več sam vsaj vem da doro dela.
škoda.
So mi ponudli 4850 sapphire... sem rekel pač ne ker to ni podoben artikel.
v glavnem doplačilo za sapphire 4870. sam sem si premislil ker sem bral da so tezave z hlajenjem, tko da asus pride dans. cena je mal več sam vsaj vem da doro dela.
škoda.
les grandes hommes font des grandes erreurs.
MAX34216 ::
lahko kaj več informacij glede tega? praviš da so pri sapphire 4870 težave s hlajenjem? Katero pa potem priporočate da človek kupi, ker ravno v teh dneh jo mislim nabavit skupaj s celim sistemom.
glavnem doplačilo za sapphire 4870. sam sem si premislil ker sem bral da so tezave z hlajenjem, tko da asus pride dans. cena je mal več sam vsaj vem da doro dela.
Kašnim bedarijem nasedate.... Kot da nima istega hlajenja....
m-xxxx povej tudi da jo imaš na vodi in z unique home made hlajenjem
Na vodi, pod navadnim EK univerzalnim vodnim blokom...
oberskitona ::
Jas sem tudi naročil nič čudnega da so vsem ponudili ceno 175 eura če pa je sedaj ni nihče dobil mala malica.
Jas sem jim pisal mail pa so se odločili da mi v zameno dajo 4850hd.
Ko sem zavrnil so mi ponudili kao boljšo grafično po enaki ceni in to je 8800gs xxx, ki je kao ful boljša od 4870 na amazon imajo to nivido za 71funta to pa je nekje 100evrov še ne.
Po pogovoru po telefonu so mi pa lepo razložli, da krivda ni njihova, da so pač prodajali kartico, ki je ni kot zgleda ker je pač nihče ni dobil.
S tem so si naredili medvedjo uslugo morda so naredili malo reklame ampak so pa zgubli nekaj strank, upam da vsi vi ki to berete zastopite kaj je bistvo tega in da ne boste nasedali njihovim "blazno nizkim cenam".
Je pa res kot je napisal g.ODEN to vse skup marketinška finta.
NIKOLI ampak res NIKOLI več ne bom kupoval pri njih upam da nas bo dovolj takih, da se bodo malo zamislili o svoji marketinški politiki in met za norca ljudi, stranke zaradi katerih sploh lahko poslujejo.
Jas sem jim pisal mail pa so se odločili da mi v zameno dajo 4850hd.
Ko sem zavrnil so mi ponudili kao boljšo grafično po enaki ceni in to je 8800gs xxx, ki je kao ful boljša od 4870 na amazon imajo to nivido za 71funta to pa je nekje 100evrov še ne.
Po pogovoru po telefonu so mi pa lepo razložli, da krivda ni njihova, da so pač prodajali kartico, ki je ni kot zgleda ker je pač nihče ni dobil.
S tem so si naredili medvedjo uslugo morda so naredili malo reklame ampak so pa zgubli nekaj strank, upam da vsi vi ki to berete zastopite kaj je bistvo tega in da ne boste nasedali njihovim "blazno nizkim cenam".
Je pa res kot je napisal g.ODEN to vse skup marketinška finta.
NIKOLI ampak res NIKOLI več ne bom kupoval pri njih upam da nas bo dovolj takih, da se bodo malo zamislili o svoji marketinški politiki in met za norca ljudi, stranke zaradi katerih sploh lahko poslujejo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup nove grafične (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 33164 (29732) | JC Denton |
» | ATI HD 5770 1GBOddelek: Kaj kupiti | 4936 (2460) | g. Oden |
» | Zamrznitev iger pri Radeonih HD4850 / 4870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Strojna oprema | 28737 (12617) | erzy |
» | Katero grafično? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6501 (5136) | opeter |
» | nov comp. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8061 (6008) | Meizu |