Forum » Operacijski sistemi » VISTA skupna raba
VISTA skupna raba
fakmarjana ::
Pozdravljeni!
Doma imam prenosni računalnik z win Vista 32 in pa PC z win vista 64. Zdaj me zanima kako dodati mape v skupno rabo da bom lahko iz enega računalnika kopiral in upravljal z datotekami na drugem računalniku. Povezana sta preko ruterja. Ni pa mi uspelo usposobiti skupne rabe niti če sem jidva imel direktno povezana z kablom za internet. Če kdo ve odgovor ga prosim da mi svetuje. ^^
Hvala in Lp!
Doma imam prenosni računalnik z win Vista 32 in pa PC z win vista 64. Zdaj me zanima kako dodati mape v skupno rabo da bom lahko iz enega računalnika kopiral in upravljal z datotekami na drugem računalniku. Povezana sta preko ruterja. Ni pa mi uspelo usposobiti skupne rabe niti če sem jidva imel direktno povezana z kablom za internet. Če kdo ve odgovor ga prosim da mi svetuje. ^^
Hvala in Lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ponovna namestitev win vista na star prenosnik z novim trdim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 2403 (2130) | Alexius Heristalski |
» | file sharing med visto in xpOddelek: Pomoč in nasveti | 897 (806) | ender |
» | Program za prenašanje datotek po mrežiOddelek: Omrežja in internet | 1437 (1153) | imagodei |
» | Vista °&° XpOddelek: Omrežja in internet | 1641 (1343) | AntiFriz |
» | Težava z administratorskimi pravicamiOddelek: Operacijski sistemi | 862 (703) | Spc |