Forum » Programska oprema » Programček za video slike
Programček za video slike
kitesurfer ::
Pozdravljeni
Imam problem, ker ne najdem primernega programa, s katerim bi zdelam filmček iz fotografij, želel bi dodajat fotografijam razne pripombe,
oblačke in da bi na koncu izgledal kot film.
Upam da imate kakšen predlog
Hvala za pomoč
Imam problem, ker ne najdem primernega programa, s katerim bi zdelam filmček iz fotografij, želel bi dodajat fotografijam razne pripombe,
oblačke in da bi na koncu izgledal kot film.
Upam da imate kakšen predlog
Hvala za pomoč
MihaFirst ::
Po stilu tvojega pisanja sem si ustvaril mnenje o stopnji tvoje računalniške izurjenosti. Ozirajoč se na to priporočam: WINDOWS MOVIE MAKER
kitesurfer ::
Hvala za pomoč "MihaFirst", mislim da forum ni namenjen temu, da sodiš stopnjo računalniške izurjenost.
Lahko ti povem da bi bil presenečen.
Me pa zanima če obstaja kakšen malo bolj obsežen programček, po MihaFirstovo za vsaj 7. stopnjo računalniške izurjenosti
Lahko ti povem da bi bil presenečen.
Me pa zanima če obstaja kakšen malo bolj obsežen programček, po MihaFirstovo za vsaj 7. stopnjo računalniške izurjenosti
MihaFirst ::
Sedmo od kolkih?
Sicer pa, oprosti, sem bil dobronameren :) Bolj profi zadeve lahko delaš s Pinnacle Studio, SonyVegas in AdobePremiere od crackable (pardon, plačljivih) programov in z VirtualDub, Blender, WAX in Jashaka od free zadevc :)
Sicer pa, oprosti, sem bil dobronameren :) Bolj profi zadeve lahko delaš s Pinnacle Studio, SonyVegas in AdobePremiere od crackable (pardon, plačljivih) programov in z VirtualDub, Blender, WAX in Jashaka od free zadevc :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MihaFirst ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SpaceX prvostopenjsko raketo vrača že rutinskoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6975 (4683) | nekikr |
» | Total War: Rome II (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 38166 (24146) | Pipi_Karamba |
» | Brskanje z IE nevarno?Oddelek: Omrežja in internet | 2325 (1814) | TESKAn |
» | Kitajski vojaški hekerji napadajo ZDA?Oddelek: Novice / Varnost | 7401 (5979) | Azrael |
» | Brez Soldov do Aplikacije?Oddelek: Novice / Zasebnost | 3464 (3464) | gabl136 |