Forum » Strojna oprema » Ami bios
Ami bios
sharp ::
Mam en problem.Poskušu sem flešat now bios,sej mi ni spodletel,sam zanima me kaj morš nardit!!! Na disketo sem skopiru bios in amiflaš pol pa zagnu v dosu.Pol se je prkazu en menu ki je imu na en stran črke na drug stran pa obrazložitu črk,recimo a je pomenu shranitu starga biosa in tako dalje.Dej prosm če mi en pomaga
Drive fast as your guardian angel can fly.
Arthur ::
hm, men se je zdel dost logično.. no, men ni bilo treba počet ničesar, ko se je odprlo tisto okno, sem samo stisnil enter. pomembno je, da tega programčiča ne zaganjaš z diskete, ampak ga prvo (skupaj z biosom) prekopiraš v ramdrive. tako pravijo pri ami-ju. pol pa zaženeš, mal pogledaš, itd. bolj podrobnih navodil ti ne morem dat, ker se ne spomnim, kako točno že zgleda. če pa cvikaš, da boš kaj z****u, pa menda obstaja še ena funkcija, ko vseeno lahko fleširaš - kljub temu, da je trenutni bios sesut. nisem pa tega še nikol počel (mi ni bilo treba ). tako, da se vseeno še ti malo pozanimaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wireless kartica prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1485 (1423) | HyperGL |
» | BIOS upgrade Asus P5BOddelek: Strojna oprema | 1974 (1823) | Heisenberg |
⊘ | Nočejo Sapphire X800XT PE menjat, ker sem "NAVIJAL" karto (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 7072 (4111) | OwcA |
» | nf7-s biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1695 (1331) | MrGTO |
» | Novi Abit biosi izkušnje? Moje so zelo slabe:-(Oddelek: Navijanje | 1949 (1478) | Malecky |