Forum » Loža » Igre na srečo, kjer je pomembno znanje z zaslužkom! like milijonar
Igre na srečo, kjer je pomembno znanje z zaslužkom! like milijonar
;-) ::
Zdravo,
zanima me če veste za kake igre kot je milijonar itd. kjer je pomembno znanje in se da dobro zaslužit.
Hvala!
zanima me če veste za kake igre kot je milijonar itd. kjer je pomembno znanje in se da dobro zaslužit.
Hvala!
Yohan del Sud ::
Nimaš sistema tu.
Moja izkušnja je vseeno pozitivna. Do neke mere.
V vojski sem v kantini nabral vse križankarske cajtunge in jih na nočni izmeni pridno in sistematično reševal. Sumarum nagrad je bil cca. 500eur. Vloženo pa cca 100. eur v 7 mesecih.
Pa bil je takrat enkrat tudi pop kviz, kjer sem zaslužil nekaj usnjenih izdelkov in tv ki mi še danes služi... :)
Eh. Ne da se živet od wikipedije v glavi. Žal.
Moja izkušnja je vseeno pozitivna. Do neke mere.
V vojski sem v kantini nabral vse križankarske cajtunge in jih na nočni izmeni pridno in sistematično reševal. Sumarum nagrad je bil cca. 500eur. Vloženo pa cca 100. eur v 7 mesecih.
Pa bil je takrat enkrat tudi pop kviz, kjer sem zaslužil nekaj usnjenih izdelkov in tv ki mi še danes služi... :)
Eh. Ne da se živet od wikipedije v glavi. Žal.
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delid za procesorjeOddelek: Strojna oprema | 4103 (2186) | PC-Dohtar |
» | binarne opcije začetekOddelek: Loža | 5392 (77) | lprelesn |
» | gembling (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 10840 (6921) | c3p0 |
» | Kam naprej, kako do denarja? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20208 (15081) | IceIceBaby |
» | 330.000 dolarjev za namišljeno vesoljsko postajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 9667 (6330) | Chelios |