Forum » Pomoč in nasveti » mreza
mreza
T-Mac ::
zanima me sledece - imel sm v racunalniku mrezno kartico, ki je delala in se mi je nato pokvarila - imel sm pri tej pokvarjeni dodeljen ip in ostale stvari, nato sem zamenjla mrezno kartico in sem dodelil isti ip in mi je napisalo, da je ta ip dodeljen tisti prejsni kartici in da je so pomoje nastavitve shranjene v nekem skritem network connections direktoriju in ni psihicno na racunalniku pise
ta ip mi zazna in internet mi dela normalno, ampak javlaj na usake tok casa napako ip-ja k smo doma povezani 4-je?
kaj storiti
lp
ta ip mi zazna in internet mi dela normalno, ampak javlaj na usake tok casa napako ip-ja k smo doma povezani 4-je?
kaj storiti
lp
Zako ::
mogoče imaš nastavljeno na ruterju MACC filtering? v tem primru vpiši samo nov MAC iz nove mrežne.
LP
LP
Zako je zakon!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Print - ethernet kabelOddelek: Pomoč in nasveti | 3046 (2841) | SasoS |
» | kako spremeniti IP računalnika ????Oddelek: Pomoč in nasveti | 7992 (7784) | Dark Angel |
» | Kablski internet, težave, prosim za pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (1016) | Nocko |
» | Telemach kabelski internet - cudna tezavaOddelek: Omrežja in internet | 3269 (3022) | poga |
» | CS strežnik IP problemi :(((Oddelek: Igre | 1118 (1070) | PapaDOc |