Forum » Loža » Zvoki trobente iz JNA ("znaci trube")- ma kdo posnetek ?
Zvoki trobente iz JNA ("znaci trube")- ma kdo posnetek ?
Brane2 ::
Rad bi si naredu full noro budilko/ stensko uro.
Nabavu sem ogromne displeje in zbiram voljo da grem zlotat stvar, sam še to mi manjka.
Rad bi, da me stvar ne zbudi z glupim piskanjem ampak recimo s tisto vojaško trobento, ki je bila edina svetla stvar v vojski.
Če ma kdo vse "komade", bi bil hvaležen...
Nabavu sem ogromne displeje in zbiram voljo da grem zlotat stvar, sam še to mi manjka.
Rad bi, da me stvar ne zbudi z glupim piskanjem ampak recimo s tisto vojaško trobento, ki je bila edina svetla stvar v vojski.
Če ma kdo vse "komade", bi bil hvaležen...
MadMax ::
Te pa nostalgija daje, kaj?
Ne vem, kaksna je bila v jugi, a ce je bila zvecer "Tisina" enako kot zdaj, je morda tudi budnica?
V najblizjo vojasnico zjutraj na tesce na kapijo, pa poslusat!
Moram priznat: originalna ideja
Ne vem, kaksna je bila v jugi, a ce je bila zvecer "Tisina" enako kot zdaj, je morda tudi budnica?
Moram priznat: originalna ideja
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Brane2 ::
Te pa nostalgija daje, kaj?
Niti ne, sam tista trobenta je bla cool. Ful dobra pogruntacija. Sam slisu si par uvodnih taktov in si takoj vedu za kaj gre. Pa tud lepo so odsevale razpoloženje."Zbor" je bil full agilen, "ustaj vojsko-buđenje" je full razganjal, ob "povečerju" bi kar zalegu itd...
Rad bi to mel posneto, da se lahko igram v miru z instrumenti. Ni fora, da stvar odpiska melodijo, rad bi emuliru zvok trobente z mikrokrmilnikom. Zato pa bi se mal poigral s frekvenčno analizo posnetka itd.
KEr bojo displeji vellki, bom lahko v uro skril soliden zvočnik in če bom audio del naredil lepo, bo stvar razturala. Rad bi da stvar suva tako, da ko bo stvar rasturila "uzbuno" ob poldveh zjutraj, da bom lahko gled zaspane sosede v bloku, kako v gatah laufajo na postrojavanje na parking, še preden so se zbudili
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
Spajky ::
Ti samo stavi onu na razglas: "Druže Tito mi ti se kunemo".... :-))))
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
MadMax ::
Tisto na kapiji bi bil zacetek. Ce se zadeva ujema, bi se menda dalo dobit posnetek?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaposlitev pri SintaluOddelek: Loža | 7654 (919) | Minion20 |
» | Srčni utrip pri hoji/teku (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23236 (8379) | Twixz |
» | Zemljiška knjiga - izbris prepovedi odtujitveOddelek: Loža | 1875 (1261) | borisk |
» | WinVNC in internetOddelek: Programska oprema | 1358 (1279) | Sims |
» | Ukinitev vojaskega rokaOddelek: Loža | 2906 (2104) | Chessman |