Forum » Programska oprema » Gmail v Microsoft Ourlook-u
Gmail v Microsoft Ourlook-u
racunalnicar ::
Zdravo!!
Imam e-mail na Gmailu. Zanima me, kako moram nastavit v Microsoft Outlooku, da bodo maili prihajali vanj. Vem da je potrebno nastavit pop3, samo ne vem ostalih podatkov.
Že v naprej hvala za odgovore!!
Imam e-mail na Gmailu. Zanima me, kako moram nastavit v Microsoft Outlooku, da bodo maili prihajali vanj. Vem da je potrebno nastavit pop3, samo ne vem ostalih podatkov.
Že v naprej hvala za odgovore!!
d0rK ::
Navodila: Outlook 2007 & GMail IMAP
EDIT: Zadeva zgoraj je za IMAP. To je za POP3:
Outlook 2007 & GMail POP3 Overview
Outlook 2007 & GMail POP3 Settings
EDIT: Zadeva zgoraj je za IMAP. To je za POP3:
Outlook 2007 & GMail POP3 Overview
Outlook 2007 & GMail POP3 Settings
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d0rK ()
vklopit moraš pop3 tudi v gmailu.
imam vključen pop3 v gmailu
Mam pa outlook 2003 v slovenščini
hvala
zrihtal
ja mam pa drug problem
Ko pišem v outlooku in nisem prijavljen v gmail dobim informacijo, da ni uspelo.
Torej morm bit prjavlen v gmail če hočem, da pošle mail? - ker to je pol neuporabno.
HVALA!!
ja mam pa drug problem
Ko pišem v outlooku in nisem prijavljen v gmail dobim informacijo, da ni uspelo.
Torej morm bit prjavlen v gmail če hočem, da pošle mail? - ker to je pol neuporabno.
HVALA!!
HVALA!!
neki me jebe zato je tolkrat napisano. se opravičujem
zrihtal
ja mam pa drug problem
HVALA!!
ja mam pa drug problem
HVALA!!
HVALA!!
neki me jebe zato je tolkrat napisano. se opravičujem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: racunalnicar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25157 (11787) | donvito |
» | Nekaj vprašanj o povezovanju e-mail storitev ...Oddelek: Omrežja in internet | 1119 (981) | slitkx |
» | Gmail na outlook, windows mailOddelek: Programska oprema | 1391 (1270) | yyyeb |
» | [Android] Katero aplikacijo za Gmail?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3441 (3105) | bigbug |
» | Vdor v gmail?Oddelek: Pomoč in nasveti | 8582 (7956) | ttommy |