Forum » Pomoč in nasveti » Manjši problem v Visti?!
Manjši problem v Visti?!

caribbean ::
Imam Windows Visto 64-bit Ultimate verzijo in mi pri nekaterih igricah npr. Gears of War, Fuel of War in Crysis ne kreira bližnjice na namizju in v meniju start, pri Call Of Duty 4 mi kreira! Zanima me ali je to zaradi viste al je to povsod tako, v vseh windowsih, tudi v XP-jih. Sprašavam pa ker se mi zdi zelo čudno, da ne kreira bližnjic, saj ponavadi še najmanjši program kot je npr. UTorrent kreira bližnjice povsod.
Hvala.
Hvala.
- spremenil: caribbean ()

LeXani ::
To tut men dela..pač odvisno od igre. Drugače pa vrže ikonce v raziskovalca iger, in tam not maš pol vse.
Čas prve prijave 04.11.2005

c00L3r ::
To je narejeno namerno, da ti vsak program več ne smeti po namizju. Klkni start in vpiši ime ali pa samo del imena igre/programa in se že zažene. Imaš pa tudi Games Explorer v Visti, v katerega se ti namestijo bližnjice do vseh iger.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako restartat proces?Oddelek: Programiranje | 3864 (3416) | k4vz0024 |
» | Zmagovalci leta 2013: Windows in Internet Explorer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 74851 (67465) | weezl |
» | Beta premagala Microsoftove strežnike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13183 (8199) | Jst |
» | Varnost v sistemih WindowsOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2972 (2972) | Mercier |
» | Kylix ne najde knjižniceOddelek: Programiranje | 1091 (1046) | mile |