Forum » Pomoč in nasveti » Windows in Sata drivers
Windows in Sata drivers
kalcek16 ::
Zanima me kako narediti windowse z sata driverji. Ker ko hočem instalirat windowse mi ne zazna diska.
bluefish ::
nLite
Kratkoročna rešitev pa je tudi, da v BIOS-u poiščeš opcijo SATA Native Mode in jo onemogočiš. Po namestitvi pa spet nastaviš nazaj.
Kratkoročna rešitev pa je tudi, da v BIOS-u poiščeš opcijo SATA Native Mode in jo onemogočiš. Po namestitvi pa spet nastaviš nazaj.
nLite
To sem že probu, pa mi je pol ob zagonu windowsow modr ekran kazal kao napaka, razen če bi mogu najprej naložit sata driverje, pol pa spremenit nazaj na sata native mode? al kako?
Sem probal dat po namestitivi sata driverju nazaj na native mode, pa se mi pokaže logotip za windows, potem pa moder ekran in se mi ponovno zažene. to dla skos.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšna ideja kako reinstall windows xp?Oddelek: Strojna oprema | 1495 (1347) | fosil |
» | Kateri sata driver je pravi za TOSHIBA SATELLITE L40-Q17???Oddelek: Strojna oprema | 5771 (2594) | Leoon |
» | Need Drivers ALL for laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1531 (1005) | jan01 |
» | Windows Xp in prenosnikOddelek: Operacijski sistemi | 1326 (1240) | bluefish |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6020 (4883) | fredyjetle |