Forum » Pomoč in nasveti » omejitev downloada/up
omejitev downloada/up
MIHA_ ::
Pozdravljeni!
Imam težavo ker nas je več v mreži in uporabljamo isti internet, in nekdo od uporabnikov neprestano downloada. zanima me če obstaja kakšen program da bi lahko to nadziral. probal sem že na Ganymede822+ Router ki ga imamo in nisem nič našel. zvezano imamo pa tako da gre iz routerja 1 kabel in potem iz switcha ven na računalnike.
hvala že vnaprej za odgovore.
LP, miha
Imam težavo ker nas je več v mreži in uporabljamo isti internet, in nekdo od uporabnikov neprestano downloada. zanima me če obstaja kakšen program da bi lahko to nadziral. probal sem že na Ganymede822+ Router ki ga imamo in nisem nič našel. zvezano imamo pa tako da gre iz routerja 1 kabel in potem iz switcha ven na računalnike.
hvala že vnaprej za odgovore.
LP, miha
jan01 ::
Netlimiter-> ki stane toliko da si en router s tomato firmwarom kupiš.
Kuipi en router buffalo whr-hp-g54, buffalo whr-g125, linksys wrt54gl, in na njega tomato frmware oz še bolje victekov tomato mod
Kuipi en router buffalo whr-hp-g54, buffalo whr-g125, linksys wrt54gl, in na njega tomato frmware oz še bolje victekov tomato mod
MIHA_ ::
hvala obema vendar me samo zanima če pri netlimiter se da iz mojega računalnika na drugemu omejit?
zanima me se ce lahko kar zamenjaš router.
LP, miha
zanima me se ce lahko kar zamenjaš router.
LP, miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MIHA_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linksys wrt54gl ali ?Oddelek: Kaj kupiti | 2301 (1730) | gregor |
» | Lan kontrolaOddelek: Pomoč in nasveti | 1133 (951) | boogie_xlr |
» | QoS capable Linksys (wireless)?Oddelek: Omrežja in internet | 1711 (1546) | buneech |
» | delitev prometa na ganymede822+Oddelek: Omrežja in internet | 1233 (1132) | Veron |
» | problem tomato+wirelessOddelek: Omrežja in internet | 2240 (1860) | xandros |