Forum » Šola » Noro
Noro
Tomi ::
Dajte no, šola je ja kul..
OŠ je šala, SŠ (gimnazija) je malo manj piece of cake, ker se je le treba malo učiti, resno delo se začne na faksu. Boste videli..
OŠ je šala, SŠ (gimnazija) je malo manj piece of cake, ker se je le treba malo učiti, resno delo se začne na faksu. Boste videli..
metrodusa.blogspot.com
BC3 ::
sj nisem reku da je zajeban, ampak da mi gre na kurac and I really hate it... (verjetno bi drugač razmišlju če bi bil kje drugje al pa tut ne )
cahahopie ::
Tomi: "Piece of cake" ?? Aa? Ja tisti hodu na Lavo, je blo mogoč mal drgač. Sicer pa ne vem če je faks tako zaj***. Zaj*** je zato, ker ni tiste skrbi, da bo jutr prfoksa spraševala in se zato poleniš, ker si pač rečeš...ehh.. sj ni treba hodit na vsa prdavanja, pa sj je še cajt, da se naučim, pa nobedn mi ne teži več če špricam, ker je vse bolj uradno. Vse je cool ...gremo žurat. In naenkrat je maj, junij ... ti pa komi 3 izpite narejene!! AA! Panika! In tako prvi letnik cepneš. In če še v naslednjem tako delaš.. si na koncu faliran študent. Ende.
Od kod to vem? Lep primer je moja starejša sestra.
Od kod to vem? Lep primer je moja starejša sestra.
No, ja, meni se je Lava zdela dosti lahka, ker sem imel dober profesorski zbor, in niso gledali na neznanje, ampak iskali znanje.
Na faksu je pa odvisno od tega, kje si. Ker na naravoslovju se ne moreš poleniti, če imaš na 14 dni ali tri tedne kolokvij, tako da se moraš vseskozi pripravljati. Na družboslovju je pa drugače, ker imam dosti znancev na teh faksih, in se do maja ne učijo..
Na faksu je pa odvisno od tega, kje si. Ker na naravoslovju se ne moreš poleniti, če imaš na 14 dni ali tri tedne kolokvij, tako da se moraš vseskozi pripravljati. Na družboslovju je pa drugače, ker imam dosti znancev na teh faksih, in se do maja ne učijo..
metrodusa.blogspot.com
.:joco:. ::
Tomi, ah, ne strašit folka, fax je čist u izy... Samo piješ ga in žuraš... NO ja, pol pa pridejo izpiti se morš pa 1000 strani v 14 dneh naučit
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
DavidJ ::
Tomi? :)
Lava ni bav bav, je pa dalec od tega, da bi bila lahka...
Lava ni bav bav, je pa dalec od tega, da bi bila lahka...
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
JurijTurnsek ::
seveda bi raje delu, ampak če bi mi bilo delo všeč -- to me najbolj odvrača od šole(splošna gimnazija), kr me ne zanima nič kar tam počnemo... -- ni motivacije!
http://www.slatnaskejta.com
cahahopie: odvisno od človeka, kako se obnaša na faksu. Kar se mene tiče, je tako, da nisem bil na žuru že ene tri mesece, sicer se pa udeležim samo tistih pomembnih. Pa tudi na brucovanje letošnje nisem šel, ker smo imeli en dan zatem kolokvij, pa vaje zjutraj. Priprav na izpite in kolokvije niso 2 dni prej, ker te, vsaj na našem faksu, sistem napelje na resno delo, ki je večinoma kontinuirano. Kar pa se tiče predavanj, manjkal sem v dveh letih točno na treh predavanjih, torej 5 ur, pa še to zaradi zdravstevnih zadev.
hornet: saj nisem rekel, da je lahka, samo če si kolikortoliko delaven, se da delati brez problema. Ima pa moj sosed na tehnični gimnaziji na Lavi probleme, samo je bolj len. Kader niti ni problem, ker je dober.
hornet: saj nisem rekel, da je lahka, samo če si kolikortoliko delaven, se da delati brez problema. Ima pa moj sosed na tehnični gimnaziji na Lavi probleme, samo je bolj len. Kader niti ni problem, ker je dober.
metrodusa.blogspot.com
Ziga Dolhar ::
Kul. Sedajverjetno lahko končno dobim odgovor na vprašanje... Kaj je kolokvij? Hvala! :]
Kaiser ::
Pri nas na FE so bili kolokviji priljibljeni predvsem v prvih dveh letnikih. To je tak delni pisni izpit, ki ga pises sredi semestra, pises tekoco snov, in ce si pri kolokvijih uspesen ti ni treba pisat pisnega dela izpita. Lahko jih imas vec skozi cel semester, pri nas sta v navadi dva in sta tezja od pisnih izpitov. V bistvu se razbremenis, da nimas vsega na kupu, ko so uradni izpitni roki.
Sicer imajo pa razlicni predmeti in razlicni faksi glede kolokvijev razlicne rezime.
Sicer imajo pa razlicni predmeti in razlicni faksi glede kolokvijev razlicne rezime.
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes!"
cahahopie ::
Vem sam to, da mam za zdjle krepko še za švicat... (3. letnik do konca spravt), no pol bo 4. upam bolj na izi... vsaj dokler ne pridemo do mature. Sicer pa bom že potem vidu na FERI al FRI..kamor clijam.
Samo ponavadi je tako, da se, vsaj pri nas, kolokvij piše iz vaj, in je pogoj za izpit. Je pa res, da je snov bolj ali manj podobna, in da izgleda izpit potem malo lažji, ker že veliko veš.
P pri nas so kolokviji iz anorganske sito prvega letnika..
P pri nas so kolokviji iz anorganske sito prvega letnika..
metrodusa.blogspot.com
Kaiser ::
No, pri nas je to bolj kavbojsko. Tudi pogoji za vpis v naslednji letnik so precej ohlapni (kar se kaze pri tem, ko ti v absolventu ostane se cel kup izpitov), ceprav ne trdim, da je napredovanje preprosto.
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes!"
Pri nas imaš v celem študiju samo en izpit, ki si ga lahko pustiš, in to je to. Samo je pa res, da kdor pride lepo skozi vse letnike, lahko kmalu diplomira, samo jih veliko raje pade en letnik, pa bluziš..
metrodusa.blogspot.com
Boeing ::
Tomi: Lava je kul... mal gledam, kaj delajo po raznih centrih in kajuhih, pa se mi želodec obrača... čeprav imajo na lavi jebivetrski odnos do profesorjev in dijakov, je zadeva vseeno malo bolj človeška... mogoče tudi zato, ker smo tam sami zajebanti in profesorjem ne preostane drugega, kot da se prilagodijo ? Mogoče...
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FERI splošne informacijeOddelek: Šola | 2769 (2108) | terminator12 |
» | Strojništvo vs. Meteorologija z geofizikoOddelek: Šola | 5161 (4447) | jype |
» | FRI (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šola | 48293 (35813) | awy |
» | Fakulteta za strojništvoOddelek: Šola | 8144 (7557) | sidd |
» | Folk še mal pa šola! (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 5432 (4768) | DavidJ |