Forum » Pomoč in nasveti » Posiljanje iz (na) MSN-Telefon
Posiljanje iz (na) MSN-Telefon
Ruby ::
Lp ljudje, mene zanima a ve kdo kako si ustimam da mi folk iz msn posilja na telefon sporočila, lepo bi prosu ce kdo ve pa če morda je to zastonj ali rabim ksn email na telefonu senkrat ce kdo ve naj pise pa posle ksne linke.
Hvala lp
Hvala lp
jasminm ::
koliko je meni poznano prvo rabiš wireless internet na telefonu. mislim pa da ni za plačat
LoveHate ::
Lep pozdrav!
S telefonom se prijavi na stran www.ebuddy.com in si instaliraj program.
Ko se prijavis lahko uporabljas MSN brez problema.
Povezava je preko WiFi, GPRS, MMS...
To ti je resitev, ker kot vem preko MSNja da bi ti dobil SMSe ne bo slo, razen ce ima kdo kaksen PlaySMS kje postavljen ;) pa se to preko maila.
Lepo se imej!
BK
S telefonom se prijavi na stran www.ebuddy.com in si instaliraj program.
Ko se prijavis lahko uporabljas MSN brez problema.
Povezava je preko WiFi, GPRS, MMS...
To ti je resitev, ker kot vem preko MSNja da bi ti dobil SMSe ne bo slo, razen ce ima kdo kaksen PlaySMS kje postavljen ;) pa se to preko maila.
Lepo se imej!
BK
ttommy ::
ebuddy-super zadeva za MSN na telefonu,lahko imaš več računov naenkrat vklopljenih,tudi googletalk.
Zelo poceni....
Zelo poceni....
Gamer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Android] Aplikacije in IgreOddelek: Mobilne tehnologije | 3943 (2438) | bdoxx |
» | Takojšnje sporočanje zamira (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10656 (8084) | bf4ed |
» | LG KS 360 etna problemOddelek: Mobilne tehnologije | 4385 (2089) | Karmiii_ca |
» | All in one Internet messenger - ali obstaja kaj takega?Oddelek: Programska oprema | 1248 (1189) | egnosx |
» | Mobile MSN preko GPRS je ceneje kot SMS ?Oddelek: Omrežja in internet | 4442 (3631) | Pesimist |