Forum » Pomoč in nasveti » lcd monitor/TV, zvok v tv načinu
lcd monitor/TV, zvok v tv načinu
svetetko ::
pozdravljeni!
ravno sem kupil monitor LG M228WA in imam eno težavo. monitor ima vgrajene zvočnike. prodajalec mi je povedal, da v tv načinu lahko ob prižganem računalniku predvajaš zvok prek računalniških zvočnikov. poskušal semm pa ne deluje. prelistal sem navodila, ki pa so zelo nejasna glede zvoka. monitor ima dvi in 15 Pin D-Sub priključek. imam 5.1 zvočno kartico ter 5.1 sistem zvočnikov creative t6060. zraven sem dobil avdio kabel, monitor ima tudi Pc audio izhod. zvočna ima 4 izhode, od tega so 3 zasedeni za zvočnike. lepo bi prosil za pomoč.
ravno sem kupil monitor LG M228WA in imam eno težavo. monitor ima vgrajene zvočnike. prodajalec mi je povedal, da v tv načinu lahko ob prižganem računalniku predvajaš zvok prek računalniških zvočnikov. poskušal semm pa ne deluje. prelistal sem navodila, ki pa so zelo nejasna glede zvoka. monitor ima dvi in 15 Pin D-Sub priključek. imam 5.1 zvočno kartico ter 5.1 sistem zvočnikov creative t6060. zraven sem dobil avdio kabel, monitor ima tudi Pc audio izhod. zvočna ima 4 izhode, od tega so 3 zasedeni za zvočnike. lepo bi prosil za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere studijske zvočnikeOddelek: Zvok in slika | 3913 (3100) | Kurzweil |
» | Zvočni sistem za 500€ (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8530 (5828) | PlayRoom_si |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4036 (3779) | Okapi |
» | Utripanje monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1441 (1267) | mk8328 |
» | Sound SystemOddelek: Zvok in slika | 1426 (1291) | BlackHole |