Forum » Izdelava spletišč » Kako narediti spletno stran!
Kako narediti spletno stran!
world ::
Živjo!
Zanima me če bi mi lahko kdo obrazložil kako se naredi spletno stran!
hvala
Zanima me če bi mi lahko kdo obrazložil kako se naredi spletno stran!
hvala
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: snow ()
snow ::
V datoteko index.html napišeš: Zdravo
in poženeš v brskalniku.
in poženeš v brskalniku.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
rozica ::
Če imaš gmail računa lahko ustvariš čist luštno spletno stran v google page creatorju. Za začetnike je to čist ok.
Če hočeš videti mavrico, se moraš veseliti dežja.
Blinder ::
Mene zanima kako dat javin applet na net. Webhosting imam ustvarjen. Applet tudi znam naredit, ga skompajlat in ustvarit htm datoteko. No ja to je ze dovolj za prikazat v brskalniku. Samo moj webhoster hoce da uploadam file oblike WAR.
Jaz bi rad javin applet dal v format WAR, pa nevem kako se to naredi. No aplet znam naredit, kompajlat, ustvarit html datoteko. Samo zadeve ne znam spakirat v war. Neki sem proval z ukazom jar -cvf root.war, samo ne dela. Any advise?
Jaz bi rad javin applet dal v format WAR, pa nevem kako se to naredi. No aplet znam naredit, kompajlat, ustvarit html datoteko. Samo zadeve ne znam spakirat v war. Neki sem proval z ukazom jar -cvf root.war, samo ne dela. Any advise?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | edavki ubuntu 13 chromeOddelek: Omrežja in internet | 4879 (2534) | harvey |
» | Analiza jezikov na GitHubu: prvi JavaScript, najbolj zrasla Java, odprta koda čedaljeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7663 (4550) | Mesar |
» | Tudi Facebook žrtev napada, a brez škode za uporabnikeOddelek: Novice / Varnost | 6039 (4940) | techfreak :) |
» | [Java] Zagon appleta v HTMLOddelek: Programiranje | 1539 (1361) | Bela01 |
» | Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. LOddelek: Izdelava spletišč | 2126 (1846) | mte |