Forum » Pomoč in nasveti » Spreminjanje formata
Spreminjanje formata
kratos ::
LP
Mene zanima kako bi spremenu format dvd-rip al pa xvid v nek format da bi delalo na TV-ju prek dvd playerja (pa ne podpera mi xvida). Tko da bi zapeku na dvd nek video in ga predvajou prek dvd recorderja...
Hvala za odgovore
Mene zanima kako bi spremenu format dvd-rip al pa xvid v nek format da bi delalo na TV-ju prek dvd playerja (pa ne podpera mi xvida). Tko da bi zapeku na dvd nek video in ga predvajou prek dvd recorderja...
Hvala za odgovore
Tadej jst mam neki drgac:
Marko jst rabm convertat dvd,xvid tko da bodo delalo na dvd playerju ne sam xvid convertat v dvd...
Marko jst rabm convertat dvd,xvid tko da bodo delalo na dvd playerju ne sam xvid convertat v dvd...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kratos ()
ok, zdej se downloadam video ampak bo pol delalo na mojem dvd playerju na tv-ju ? aja pa se to, kako bi not intergrerou podnapise tko da bi avtomatsko bli z filmom not da bi se vidli ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zapisovalnik ni prisotenOddelek: Pomoč in nasveti | 1831 (1454) | TechBeats |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57548 (49439) | Lupin |
» | DVD + COMP + TVOddelek: Zvok in slika | 860 (792) | Mare3 |
» | 5.1 zvočniki na LCDOddelek: Zvok in slika | 1449 (1328) | canz |
» | Zbirka filmskih napovedi v dvd formatuOddelek: Sedem umetnosti | 1518 (1236) | [Op] |