Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnik
Tiskalnik
Soon ::
Pozdrav
Prosim za nasvet pri nakupu barvnega tiskalnika
za domačo uporabo. Soliden in poceni tisk.
Hvala
Prosim za nasvet pri nakupu barvnega tiskalnika
za domačo uporabo. Soliden in poceni tisk.
Hvala
Miran
dolenska ::
1. temo si odprl v napačnem oddelku
2. na to temo je miljavžent napisanih besed
3. ne vemo niti za kaj boš uporabljal tiskalnik(seminarske,fotografije....) , obseg tiskanja, okvirna cena, A4,A3, dvostransko,laserc, injekt, all in one tiskalnik...se mi ne da naštevat
4. če neb bil tako len bi šel pogledat v oddelek kaj kupiti in pregledal prvo stran, kjer bi takoj našel uporabne informacije.
5. kupi si en orenk barvi laserski fotokopirc pa boš imel poceni in solidno tiskanje.. lasersko je najcenejše...razen če je ovira denar, potlej pa en brizgalni tiskalnik za slabih 100evrov...
6. poglej na spletne trgovine in preglej modele in znamke, pa potlej vpraš kaj za nasvet
2. na to temo je miljavžent napisanih besed
3. ne vemo niti za kaj boš uporabljal tiskalnik(seminarske,fotografije....) , obseg tiskanja, okvirna cena, A4,A3, dvostransko,laserc, injekt, all in one tiskalnik...se mi ne da naštevat
4. če neb bil tako len bi šel pogledat v oddelek kaj kupiti in pregledal prvo stran, kjer bi takoj našel uporabne informacije.
5. kupi si en orenk barvi laserski fotokopirc pa boš imel poceni in solidno tiskanje.. lasersko je najcenejše...razen če je ovira denar, potlej pa en brizgalni tiskalnik za slabih 100evrov...
6. poglej na spletne trgovine in preglej modele in znamke, pa potlej vpraš kaj za nasvet
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dolenska ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserski tiskalnik (poceni)Oddelek: Kaj kupiti | 4073 (3300) | jero_no1 |
» | Laserski barvni tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 1054 (783) | mojca |
» | Barvni laserski tiskalnikiOddelek: Kaj kupiti | 3722 (2804) | Pina |
» | Barvni laserski tiskalnik (s skenerjem)Oddelek: Kaj kupiti | 3976 (3630) | kinimod5 |
» | 10 printerjev na en server?Oddelek: Strojna oprema | 2324 (1774) | Veron |