Forum » Pomoč in nasveti » Setup.exe has stopped working - problem v Visti
Setup.exe has stopped working - problem v Visti
dr.Akula ::
Problem je sledeč: na Visto sem želel naložiti Adobe reader 9 in ko tam na začetku installer pride do konca ekstraktanja (natančneje do 99.90%), Vista sporoči
Sedajle sem 2 uri premetaval google, pa nikjer ni rešitve. Zato se obračam še na vas, če kateri slučajno ve rešitev.
EDIT: Problem sem rešil tako, da sem Reader downloadal z IEjem, ki ves postopek inštalacije opravi skozi activex. Če hočete lahko temo izbrišete.
Sedajle sem 2 uri premetaval google, pa nikjer ni rešitve. Zato se obračam še na vas, če kateri slučajno ve rešitev.
EDIT: Problem sem rešil tako, da sem Reader downloadal z IEjem, ki ves postopek inštalacije opravi skozi activex. Če hočete lahko temo izbrišete.
ni podatka
- spremenil: dr.Akula ()
jasminm ::
haha ne morem verjet. čisto enak problem sem imel jaz. no zdaj vsaj vem,da ni s softwareom kaj narobe.
no, jaz sem ga rešil tako, da sem si potegnil iz partisa potem pa je šlo
no, jaz sem ga rešil tako, da sem si potegnil iz partisa potem pa je šlo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmrznitev računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1393 (1026) | Jovani |
» | F1, F2, F3, F4, F5..... ne delajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1179 (1132) | noraguta |
» | WinXP-Prazna mapa "Temp. internet files" velika 517MbOddelek: Operacijski sistemi | 1672 (1526) | TESKAn |
» | izjemna počasnost v win xp homeOddelek: Pomoč in nasveti | 1125 (1037) | marvin42 |
» | Kaj je z mojo mrežo???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1241 (1110) | OrlyTM |