Forum » Pomoč in nasveti » F1, F2, F3, F4, F5..... ne delajo
F1, F2, F3, F4, F5..... ne delajo
c0dehunter ::
Pred kratkim sem kupil novo multimedijsko tipkovnico, z veliko gumbi in funkcijami. Problem je v tem, da mi ne delajo tipke F1, F2..... in zato ne morem v Biosu ničesar nastavit in potem shranit, ker moraš za Exit & save prtisnit F10. V čem bi lahko bil problem?
ShowDown ::
Jaz sem imel iste težave. Problem sem rešil tako da sem multimedijsko na pol strl in vzel staro in jo naprej uporabljal. Mogoče obstaja tudi kakšna druga rešitev vendar je jaz ne poznam
OmegaBlue ::
Če imaš logitechovo tipkovnico imaš sigurno na njej eno F-lock key, pritisni to in bi moglo delat.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
c0dehunter ::
Ja, fora je v tem, d mam dve stari tipkovnici, sam mata obe tastar priključek. Aja, ni Logitech-ova, ampak BTC Smart Office Keyboard
ShowDown ::
Čestitke, ravnokar so ti odvzeli 5tisočakov za tipkovnico na kater neboš nikoli usposobil F tipk. Jaz SEM imel isto. REšitev pa sem navedel zgoraj
Mirč ::
Meni delujejo v biosu te tipke imam tud to tipkovnico (BTC .multimedijska)vendar morš pritisnit tipko,ki je čist v levem zgornjem kotu.
lp
mirč
lp
mirč
noraguta ::
podobna zadeva pri ms-jevih tipaklinicah.
in kako po defaultu izklučimo f-lock.
in kako po defaultu izklučimo f-lock.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | F8 I Agree ne delaOddelek: Operacijski sistemi | 1887 (866) | BorutK-73 |
» | Katero tipkovnico uporabljate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 14259 (12018) | Half-Saint |
» | Tipkovnica in F-LockOddelek: Strojna oprema | 1124 (997) | tsatthoggua |
» | Tipkovnice - katero predlagate za dobro tipkanje!?Oddelek: Kaj kupiti | 2103 (1857) | ginekolog |
» | Dodatne multimedijske tipke na tipkovniciOddelek: Pomoč in nasveti | 1296 (1126) | Sycroft |