Forum » Pomoč in nasveti » prvo polnjenje mx revolution
prvo polnjenje mx revolution
dejko07 ::
lp
danes sem kupil misko m xrevolution pa me zanima koliko casa se naj bi polnila miška za prvič?
hvala za vnaprej za odgovore
danes sem kupil misko m xrevolution pa me zanima koliko casa se naj bi polnila miška za prvič?
hvala za vnaprej za odgovore
dejko07 ::
ja v navodilih ne piše, sam polnit je pa ne mores sam kr tko mau sej ma li-tionsko baterijo
sej tut pr mobitelih ne mores kr tko mau kukr ti pase filat pa prosim d sedaj odgovorijo sam tisti ki resnicno kaj vejo.
hvala
sej tut pr mobitelih ne mores kr tko mau kukr ti pase filat pa prosim d sedaj odgovorijo sam tisti ki resnicno kaj vejo.
hvala
bluefish ::
če bi se malo pozanimal o novejših li-ionskih baterijah, potem bi vedel, da ne potrebujejo več n-urnega polnjenja.
preem ::
od kar se ne uporablja nikelj-kadmij za baterije, jih ni treba polnit več kolkr ti pove da je polna.
reeves ::
Nikelj-kadmijeve in Nikelj-Metal-Hibridne baterije je bilo treba polnit dalj časa, pa tudi potem si moral paziti, kako jih polniš zaradi spominskega efekta. Vse novejše baterije avtomatsko prekinejo napajanje, ko so polne, tako da nime veze, če jih imaš priklopljene en teden, ker se itak NE polnijo. Polniš jih dokler niso polne.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnilec akumulatorjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 20876 (11223) | FireSnake |
» | Prvo polnjenje baterije za prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 4487 (4353) | T-h-o-r |
» | Li-Ion vs. Li-Poly (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 14312 (12877) | Pyr0Beast |
» | Polnjenje nove baterijeOddelek: Mobilne tehnologije | 5764 (5281) | muzičar |
» | Prvo polnjnje GSM-a - zakaj 16 ur?Oddelek: Loža | 4693 (3852) | boych |