Forum » Kaj kupiti » Menjava komponent pomoč
Menjava komponent pomoč
dre1 ::
V kratkem mislim kupit projektor,zato bi rad da mi racunalnik tekoce predvaja HD filme, grafično mam x600 pro in procesor atlohlon64 x2 3000. A je boljša varijanta da kupim tole grafično:http://www.5pik.si/default-2200,15650.h...
ali pa tale procesor:http://www.mlacom.si/article.aspx?docid...
Imam pa 350w napajalnik ,in nimam namena se napajalnik menjat,naj povdarim igre me nezanimajo. Ali pa kako podobno grafično ,ki ima malo porabo da bo napajalec zdržal. Vsak nasvet dobrodošel.
ali pa tale procesor:http://www.mlacom.si/article.aspx?docid...
Imam pa 350w napajalnik ,in nimam namena se napajalnik menjat,naj povdarim igre me nezanimajo. Ali pa kako podobno grafično ,ki ima malo porabo da bo napajalec zdržal. Vsak nasvet dobrodošel.
x45 ::
lahko tale athlon x2 5200 in grafo 3650 bo dovolj, tud z zdajšnjo bi moralo it. Drgač je pa plošča z 780g čipsetom dobra za tole.
Tole kar imam danes je ravno na meji,tko da pri previjanju filma,ne dela tekoče,ma gdo še kak nasvet?
Blinder ::
A sploh obstaja X2 3000?
Si ze navil procesor?
A ma kaj veze graficna pri predvajanju filmov?
Si ze navil procesor?
A ma kaj veze graficna pri predvajanju filmov?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Kolikor sm js zastopil,majo tele grafične funkcijo da lahko poganjajo hd materjal,kolk majo tele nove graficne porabe energije?
jan01 ::
Ne sekiraj se za grafično(se sploh ne uporablja če ne predvajaš s najnovejšim powerdvdjem in le(nekaj izjem) pri bluray filmih, ne pa pri tistih, ki si so na voljo po torrentih....!!), pomemben je (le) procesor! Obdrži grafično in kupi le procesor
Pyr0Beast ::
Navij procesor. Če imaš srečo se bo navil v nebesa in ti tako ne bo potrebno kupovati drugega.
Če pa ne, lahko pa še vedno drugega kupiš [:D]
Če pa ne, lahko pa še vedno drugega kupiš [:D]
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Evo mogoče bo komu pomagalo ,dal v kišto nov procesor.AMD Athlon 64 X2 5200,vsa hd vsebina dela bez problemov,ty vsem za nasvete.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | procesor za GTA IVOddelek: Kaj kupiti | 3217 (1989) | samsung113 |
» | nakup določenih komponentov (pomoč)Oddelek: Kaj kupiti | 2200 (1742) | buhti69 |
» | Procesor AMD - Prosim za nasvetOddelek: Kaj kupiti | 1534 (1102) | jure6j |
» | moja konfeguracija!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1527 (1527) | pozitron |
» | Nakup boljšega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2687 (2133) | jan01 |