Forum » Kaj kupiti » Hladilnik za Laptop
Hladilnik za Laptop
matic3k ::
Zdravo,
moj laptop (Acer aspire 5920) se ucasih ko je dosti ubremenjen (beri med igranjem igric) dosti segreje.. oz niti nisem se sel gledat temperatur ampk del tipkovnice se mocno segreje.. zato sem se odlocu da bom kupu en hladilnik... sam fora je da nimam pojma na kwa nej gledam pri teh hladilnikih... edino nebi rad prevec denarja zapravu za tako rec. pa se.. ce slucajno veste kje se to najbl splaca nabavit? nekje online al pa u ljubljani.
gledu sm recimo tole: http://www.mimovrste.com/artikel/221001...
a to je uredu al bi mogu kej druzga gledat, ksno drugo fermo, drug materjal,...?
tnx
moj laptop (Acer aspire 5920) se ucasih ko je dosti ubremenjen (beri med igranjem igric) dosti segreje.. oz niti nisem se sel gledat temperatur ampk del tipkovnice se mocno segreje.. zato sem se odlocu da bom kupu en hladilnik... sam fora je da nimam pojma na kwa nej gledam pri teh hladilnikih... edino nebi rad prevec denarja zapravu za tako rec. pa se.. ce slucajno veste kje se to najbl splaca nabavit? nekje online al pa u ljubljani.
gledu sm recimo tole: http://www.mimovrste.com/artikel/221001...
a to je uredu al bi mogu kej druzga gledat, ksno drugo fermo, drug materjal,...?
tnx
pirlo ::
Sam si ga naredi! Če si ga sam narediš dobiš optimalen rezultat, ker postaviš ventilatorje točno tja, kjer so potrebni in ohladiš točno to kar se ti najbolj segreva.
Ni to neka znanstvena fantanstika. Pa ker to itak ni prenosljivo, se ne rabiš sekirat za izgled. Tako kot pri oblekah, za doma je dobro .
Ni to neka znanstvena fantanstika. Pa ker to itak ni prenosljivo, se ne rabiš sekirat za izgled. Tako kot pri oblekah, za doma je dobro .
spalding ::
js pa mam en drugi problem.js pa sm dobil hladlnik za prenosnik pred 2 dnevi in ko se m malo dle na računalniko je leva stran vroča desna stran pa je popolnoma hladna.prenosnik sem že dvignil ampak je še vedno isto.kaj naj naredim prosim povejte mi?lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 4789 (3558) | solatko |
» | Hladilnik za laptopOddelek: Kaj kupiti | 1153 (990) | hojnikb |
» | Hladilnik za laptopOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5624 (3485) | jozekuch |
» | pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20720 (19789) | Havq |
» | Hladilnik za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 4599 (3934) | jimmy69 |