Forum » Kaj kupiti » TV tuner Avermedia AverTV Hybrid Super 007
TV tuner Avermedia AverTV Hybrid Super 007
pharaon ::
Zdravo!
Odločam se za nakup TV kartice za računalnik. Vseeno je, ali je notranja ali zunanja, mora pa podpirati win7 64bit in imeti dober software (z dosedanjim flyTV sem imel nemalo problemov). Priklopljeno bi pa imel na lcd monitor, prek dvi. Rad bi da podpira tudi resolucije do 1920x1200, kakršno ima monitor.
Videl sem, da je na slo-techu že veliko tem o tv tunerjih, vendar nisem našel potrebnih informacij. Ogledano imam to kartico Avermedia AverTV Hybrid Super 007, samo na njihovi strani nikjer ne najdem tega modela, da bi preveril ali podpira win7 64. Ima kdo to kartico na w7 64?
Priporočate morda kaj drugega?
Vsak nasvet je dobrodošel.
lp,aljaž
Odločam se za nakup TV kartice za računalnik. Vseeno je, ali je notranja ali zunanja, mora pa podpirati win7 64bit in imeti dober software (z dosedanjim flyTV sem imel nemalo problemov). Priklopljeno bi pa imel na lcd monitor, prek dvi. Rad bi da podpira tudi resolucije do 1920x1200, kakršno ima monitor.
Videl sem, da je na slo-techu že veliko tem o tv tunerjih, vendar nisem našel potrebnih informacij. Ogledano imam to kartico Avermedia AverTV Hybrid Super 007, samo na njihovi strani nikjer ne najdem tega modela, da bi preveril ali podpira win7 64. Ima kdo to kartico na w7 64?
Priporočate morda kaj drugega?
Vsak nasvet je dobrodošel.
lp,aljaž
pharaon ::
Se opravičujem, prej sem gledal samo po USA strani, zato te kartice ni bilo nikjer. Zdaj sem jo našel in piše da je podpora win7 in 64 bit.
Se torej splača to kupiti? Kakšni drugi predlogi? Morda kaj cenejšega? Kartica stane 72 eur pri mimovrste, ni ravno poceni...
Se torej splača to kupiti? Kakšni drugi predlogi? Morda kaj cenejšega? Kartica stane 72 eur pri mimovrste, ni ravno poceni...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava,iz eide diska bi rad presnel podatke preko eide conektorja pa ne greOddelek: Pomoč in nasveti | 2026 (1495) | alese |
» | Technisat Cablestar HD2 HDTV DVB-COddelek: Zvok in slika | 3454 (1713) | Excalibrus |
» | Win7 grafična kartaOddelek: Kaj kupiti | 1149 (903) | amigo_no1 |
» | Iščem DVB-C USB TV Tuner - Kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 7676 (6063) | nsane |
» | Win 7- nimam več idejOddelek: Pomoč in nasveti | 1671 (1337) | milkafan |