Forum » Kaj kupiti » Katero miško kupiti???
Katero miško kupiti???
SeeN000 ::
Zdravo.
Zanima me katero miško bi vi izbrali. Kupil bi Logitech VX Revolution ali pa VX Nano. Situacija je takšna, da imam osebni PC. Prosim napišite čimveč razlogov za vaše odločitve ali pa izkušnje (tisti ki imaste katero od teh). Hvala
Zanima me katero miško bi vi izbrali. Kupil bi Logitech VX Revolution ali pa VX Nano. Situacija je takšna, da imam osebni PC. Prosim napišite čimveč razlogov za vaše odločitve ali pa izkušnje (tisti ki imaste katero od teh). Hvala
djordjevic ::
Če imaš kišto, kupi MX Revolution. Daleč najboljša miš, kar sem si jih imel priložnost lastiti.
Imam kišto ampak nameravam tut prenosnika nabaut. Vendar revolution mi ne sede ker je prevelika in mi ni všeč tisti "štrleči del" pri palcu. Težko bi jo uporabljal=). Kako se pa obnesejo v igrah?
Igram tudi veliko iger, vendar so mi te 2 miške najbol pri srcu tako da me zanima kako je z njimi igrati. Lahko pa predlagaste kako drugo miško, vendar brezžično
Igram tudi veliko iger, vendar so mi te 2 miške najbol pri srcu tako da me zanima kako je z njimi igrati. Lahko pa predlagaste kako drugo miško, vendar brezžično
Vlad Tepeš ::
Tut sam grem jutri po miš, podlogo in tipkovnico. VX nano sem uporabljal precej skupaj z prenosnikom in me je po uri ali več začela dlan po sredi bolet - miš je precej ozka. Me pa zanima, če se smem priskledit, katero podlogo priporočate za MX Revolution?
bluefish ::
Primarno je Nano namenjen delu s prenosnikom, ker je zaradi svoje velikosti priročna za nošnjo naokoli. Vsekakor pa te ne bo veselila ob daljšem delu. Zato dobro premisli, če stvar kupuješ za namiznika. Na dolgi rok je bolje, če kupiš dve miši.
potem nano nebi bila primerna če sem za računalnikom recimo max 5 ur? Sicer sem imel RX1000 ki je tudi ozka, vendar roka ni trpela. Bi se obnesla Nano pri igrah?
kje jih pa lahko preizkusim? če misliš samo to da jih v trgovini vzameš v roke...been there, done that :)
Grey ::
Če od teh dveh, bi ti priporočal VX Revolution, ampak se meni osebno zdi premajhna za dolgotrajnejšo uporabo. MX620 ali pa LX8 sta recimo zelo v redu alternativi.
Imel sem LX8 in se strinjam, je bila super. Ampak sem v trgovini probal obe VX in mi velikost sede. Zanima me če gdo ima izkušnje kako se v igrih obnesejo, katera je boljša. A je to velika občutna razlika, pri Lx8 je imela 1000dpi, Nano ima pa 800dpi. Ali to pomeni da je manj občutljiva? To lahko rešim v igri pod možnost mouse sensitivity kajne (se opravičujem če sem narobe napisal)?
Grey ::
Tile dpi-ji so bolj kot ne samo marketing. Za igre bo popolnoma zadostovala VX, če ti res sede velikost.
Kaj pa tisti levi gumb pri Nano? zdajle sem šele opazil da je ožji kot desni. A je zelo ožji? V trgovini nisem tega opazil in nisem na to gledal
izi12 ::
Jaz imam MX REVOLUTION...carska miska, sam navadit se mores na njo, v igrah pa imam obcutek, da sem precej bolsi kot z staro misko :D
Tilen ::
Občutek vara. Razen če si imel prej kakšno z negative acc.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Verjamem da je carska ker jaz imam dilemo ker nevem katero naj :). Me pa moti ko nevem zaradi tistega miškinega levega kumba, če je zelo ozek ali se da normalno igrati
djordjevic ::
Eh, da se. Brez skrbi. Sicer pa si ga lahko nastaviš za kaki muv. Komot bi šlo recimo za flipanje orožja, recimo. Jaz uporabljam ta gumb pri delu, če pa ga ne rabim, pa dam palec drugače in ga sploh ne občutim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Žična ali brezžična miška za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 22250 (18446) | mancini |
» | Katero Logitech miško kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3119 (2314) | Sandi1987 |
» | Kako miško kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6593 (5073) | erzy |
» | miška za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1972 (1783) | No Can Do |
» | Novosti na področju računalniških mišk (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10023 (7332) | Nejc Pintar |