» »

Težave z firefoxom

Težave z firefoxom

sosko1 ::

Imam en problem pa ne vam kako to rešit.
Uporabljam operacijski sistem windows xp za brskanje po internetu pa uporabljam brskalnik mozilla firefox. Za internetno povezavo uporabljam klicni dostop v simobilovem gsm omrežju s pomočjo usb kabla in mobitela nokia.
Do prejšnjega petka mi je vse delovalo ok, v petek pa sem zagnal računalnik ter hotel srfati po netu. Ko sem zagnal firefox se je le ta nalagal skoraj dve minuti. Ko je končno le začel delati pa se je pojavil še problem pri sami internetni povezavi. Povezava se mi vzpostavi, vendar prenosa podatkov ni. Če pogledam pod stanje povezave vidim da podatki od mene v net gredo nazaj pa podatkov ni. To se dogaja včasi tudi nekaj minut, nakar začne vse skupaj lepo delati kot da ni nič narobe. Včasih se potem zgodi da čez nekaj časa ponovno prekine promet za nekaj minut.
Zanima me na kak način bi ugotovil kaj je narobe in kako bi težavo odpravil. Računalnik sem že pregledal z antivirusnim programom in adawarom pa nista našla ničesar sumljivega. Probal sem tudi uporabiti internet explorer pa je težava enaka glede prenosa podatkov medtem ko se sam explorer zažene normalno. Tudi ostali programi na računalniku se zaganjajo normalno. S samo internetno povezavo ni nič narobe saj sem jo poizkusil na drugem računalniku pa dela brez težav.
  • polepsal: Alpheus ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telekom brezžični internet preko LTE

Oddelek: Omrežja in internet
225720 (2436) alkoo
»

Računalnik se ponovno zažene namesto ugasne

Oddelek: Strojna oprema
406801 (3614) solatko
»

Britanci zadržani do optike (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
7813796 (10160) roli
»

internet konekšn gone bad :(

Oddelek: Omrežja in internet
172194 (1862) vipeer
»

Blue screen

Oddelek: Strojna oprema
13893 (881) m4dj

Več podobnih tem