Forum » Pomoč in nasveti » hitra ripka
hitra ripka
dejan03 ::
Lep pozdrav!
Problem imam z hitro tipko za internet na prenosniku,ko jo pritisnem mi napiše to kar vam bom dodal zraven mojega vprašanja,prej je to delovalo normalno ko sem jo pritisnil se mi je takoj odprl internet oziroma firefox sedaj pa več ne in če kdo ve zakaj se mi to dogaja naj mi prosim pomaga,gonolnike sem ponovno naložil in dogaja se isto!
Problem imam z hitro tipko za internet na prenosniku,ko jo pritisnem mi napiše to kar vam bom dodal zraven mojega vprašanja,prej je to delovalo normalno ko sem jo pritisnil se mi je takoj odprl internet oziroma firefox sedaj pa več ne in če kdo ve zakaj se mi to dogaja naj mi prosim pomaga,gonolnike sem ponovno naložil in dogaja se isto!
Za ogled slik moraš biti prijavljen na forum. Daj slike nekam drugam - recimo na shrani.si
Saj sem registriran na tem forumu nevem kako ne vidite slik,ki sem jih pripel zraven mojega vprašanja,jaz jih normalno vidim!
Ti jih že vidiš, mi jih pa ne!
Na kakšen način jih pa lahko dam na ta forum,ker nikjer nisem našel pripni datoteko ali kaj podonega ko sem pisal vprašanje?
Kliknite na to povezavo tukaj sem postavil slike.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dejan03 ()
Rotaidal ::
Slike daj naprej sem http://www.shrani.si/
Potem pa kopiraš Url naslov in potem greš sem, izbereš dodaj sliko in to je to.
Potem pa kopiraš Url naslov in potem greš sem, izbereš dodaj sliko in to je to.
Sedaj se slike vidijo,upam da sem dovolj razločno povedal v čem imam problem in upam da se bo našel kdo ki mi bo znal pomagati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dejan03 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Starejši PC - XP ali 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 2098 (1559) | hojnikb |
» | uporaba tipke kot on/off stikaloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2557 (2163) | All |
» | Pokvarjen toaster - poškodovano vezjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2707 (2348) | Brane22 |
» | Čip dol (in gor)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4623 (4454) | Pyr0Beast |
» | DC motor 24VOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4899 (4695) | settler |