Forum » Kaj kupiti » Sam svoj režiser - kaj kupiti?
Sam svoj režiser - kaj kupiti?
fabrskd ::
Zanima me, če mi kdo zna povedat nekaj? Ali obstaja namenska kartica, podobna grafični, in z namenskim procesorjem, ki bi nudila hitro obdelovanje videa. Vsak namig bo dobrodošel.
LP!
LP!
Screw you guys i'm going home!!!
Mr.B ::
Imaš za zajemanje videa, za obdelavo, v normalnih cenovnih okvirjih, nič kaj resnega.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
fabrskd ::
No nadaljuj. Seveda za obdelavo. Mogoče kakšen konkreten link ali kaj podobnega!
Screw you guys i'm going home!!!
pingo76 ::
Včasih so bile "in" neke matrox RT ipd. Pa Canopus (raptor?!?) je tudi imel nekaj v ponudbi. Preglej malo ponudbo omenjenih firm. Sicer se pa da z dobrim računalnikom delat čudeže za NLE. Če more bit online editing pa bo to drago...
subby ::
ravno včeraj sem gledat te matrox na eni slovenski strani.. cene se gibljejo med 500 in 700€
huelz ::
Bučke... Še vedno potrebuješ za real time obdelavo namensko kartico (takšno ali drugačno) in pa primeren software
Poglej si npr. za windowse Matrox RT.X2
klik
Poglej si npr. za windowse Matrox RT.X2
klik
Tear_DR0P ::
Bučke...
kaj maš namen počet? obdelava domačega videa? al poslovno? koliko si pripravljen plačat in pa predvsem kaj že znaš delat?
ker video se da tudi brez teh kartic obdelovat - od el cheapo rešitec za linux, pa do povsem profesionalnih FinalCut pro na macu ali še bolje na clustru macov - do seveda resnih rendertowerjev s clustri po 100+mašin
pri videu namreč velja več keša, hitrejša obdelava - sam kartice niso vedno best bang per buck
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik za montažoOddelek: Kaj kupiti | 1481 (1295) | Mr.B |
» | Matrox grafična kartica.Oddelek: Strojna oprema | 2675 (2275) | opeter |
» | rač za cca. 1 mio sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4625 (3446) | mainman |
» | Nove podrobnosti o PhysX (PPU) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 9722 (8132) | CCfly |
» | Racunalnik za digitalno obdelavoOddelek: Kaj kupiti | 2406 (1996) | 3LeR. |