Forum » Izdelava spletišč » MS Access -> mysql
MS Access -> mysql
masticore ::
Zanima me kako najlažje konveritirat bazo iz MS Access v mysql. V bistvu da bi (celotno) bazo izvozil in jo potem uvozil v mysql.
Povezavo do kakega orodja ki to zadevo hitro/preprosto opravi, bi bila zaželjena ..
LP
Povezavo do kakega orodja ki to zadevo hitro/preprosto opravi, bi bila zaželjena ..
LP
darh ::
izvoziš v Accessu datoteko z podatki in jo uvoziš v mySQL... zihr pa na netu obstaja marsikak tool k to zna... don't make me use gugl p00wah !!
Excuses are useless! Results are priceless!
darh ::
MS Access 2 MySQL Converter - to je demo in umre po 30 zagonih.... več verjetno ne rabiš... čene si boš pa že sam pomagal...
P.S: v google sem napisal "access2mysql" in kliknil na prvi rezultat... uh... ste leni...
P.S: v google sem napisal "access2mysql" in kliknil na prvi rezultat... uh... ste leni...
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev podatkovne baze in aplikacijeOddelek: Izdelava spletišč | 1271 (934) | slodreamer |
» | Orodje za izdelavo informacijskega sistemaOddelek: Programiranje | 1451 (1158) | Datadog |
» | orodje za izdelavo E-R diagramaOddelek: Programska oprema | 2471 (2235) | boogie_xlr |
» | [C++-Qt] QDateTime v LocalDate in LocalTime formatuOddelek: Programiranje | 1177 (1069) | 'FireSTORM' |
» | My SQL ????????????????????????????????Oddelek: Programiranje | 1571 (1302) | darh |