Forum » Programska oprema » orodje za izdelavo E-R diagrama
orodje za izdelavo E-R diagrama
Camel ::
Pozdravljeni!
Potreboval bi orodje s pomočjo katerega bi lahko izdelal lep in pregleden E-R diagram. Obstaja mogoče takšno orodje, da lahko potem iz E-R diagrama generira tudi nekakšen prototip aplikacije za dane potatke? Vse informacije bi mi zelo koristile. Hvala
Lp
Potreboval bi orodje s pomočjo katerega bi lahko izdelal lep in pregleden E-R diagram. Obstaja mogoče takšno orodje, da lahko potem iz E-R diagrama generira tudi nekakšen prototip aplikacije za dane potatke? Vse informacije bi mi zelo koristile. Hvala
Lp
CASE STUDIO
sem malo prečekiral tale CASE STUDIO, zadeva zgleda zelo obetavna. Vidu sem, da imaš več možnosti podatkovnih baz. Se morda da narediti tu E-R diagram in ga nato uvoziti v obliki tabel v enga izmez programov npr. Access. Da bi lahko potem te tabele imel v accessu in iz njih enostavno oblikoval aplikacijo...
LP
Dolce far niente
Videl sem, da se da generirati nekakšen DLL skript za MS Access, samo to ti naredi nekakšen .sql file, ki pa ne vem kako bi ga uporabil pri uvozu v Access.
Dolce far niente
boogie_xlr ::
Videl sem, da se da generirati nekakšen DLL skript za MS Access, samo to ti naredi nekakšen .sql file, ki pa ne vem kako bi ga uporabil pri uvozu v Access.
V case studiu nastaviš target database na MS ACCESS, nato generiraš sql, ki je pravzaprav basic. Nato pa v ACCESSU ustvariš novo prazen dokument in dodaš nov modul, odpre se ti drug program, v katerega prekopiraš kodo iz case-a in nato postaviš kazalec na prvo funkcijo in daš run ter greš nazaj v access in voila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [EXCEL] Ogromne količine podatkovOddelek: Programiranje | 3402 (2564) | videc |
» | MS Access (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7396 (5454) | travica |
» | Izdelava E-R diagramaOddelek: Izdelava spletišč | 1584 (1220) | Tody |
» | MS Access vs. MSSQL vs. MySQL ...Oddelek: Programiranje | 2414 (2050) | darkolord |
» | Pomoč za izdelavo Podatkovne bazeOddelek: Programiranje | 1690 (1566) | snow |