Forum » Izdelava spletišč » Iščmo PHP programerja...
Iščmo PHP programerja...
Kovinet ::
Lep pozrdav web crearoji..
IŠČEMO PROGRAMERJA!
... sam honorarno delam pri firmi (www.ra-gazela.si), in pravkar se pripravlja en malo večji projekt. Trenutno sem tukaj edini programer, vendar bi za ta pprojekt im mogoče tudi v prihodnje rabil nekaj backupa...
Vsi zainteresirani mi pišite na borut@ra-gazela.si .
Projekt se bo kodiral v PHP-ju, od kandidatov pa je zaželjeno tudi poznavanje podatkovnih baz (MySQL,...) in tudi če kaj veste o XML-u in podobno nebi škodilo.. ;)
Plačilo je zelo v redu...
LP
IŠČEMO PROGRAMERJA!
... sam honorarno delam pri firmi (www.ra-gazela.si), in pravkar se pripravlja en malo večji projekt. Trenutno sem tukaj edini programer, vendar bi za ta pprojekt im mogoče tudi v prihodnje rabil nekaj backupa...
Vsi zainteresirani mi pišite na borut@ra-gazela.si .
Projekt se bo kodiral v PHP-ju, od kandidatov pa je zaželjeno tudi poznavanje podatkovnih baz (MySQL,...) in tudi če kaj veste o XML-u in podobno nebi škodilo.. ;)
Plačilo je zelo v redu...
LP
Gandalfar ::
poskusi dati oglas se na www.delphi-si.com tam bi mogoce nasel koga, ki bi znal vse te stvari in se kaj vec..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Yugoslavian space program (trailer novega filma) (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 16854 (14142) | Matako |
» | najboljša kratkotrajna investicija (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12944 (10619) | IceIceBaby |
» | VIP - Večer za inovativne in podjetne: Japec Jakopin, SeawayOddelek: Novice / Kiberpipa | 4485 (3936) | Tear_DR0P |
» | Zanimiv oglas na BolhiOddelek: Loža | 3352 (1839) | jamiroq |
» | Externa preverjanja => 20 in 21. maj 2002Oddelek: Šola | 1663 (1523) | Mlchk |