Forum » Pomoč in nasveti » Audio driverji za DELL Vostro 1700
Audio driverji za DELL Vostro 1700
tom29 ::
Pozdravljeni,
Nabavil sem omenjen laptop. Pri nakupu je bila naložena Vista. Formatiral sem disk in naložil XP-je.
Z driverji sem imel kar nekaj problemov, ki sem jih nekako rešil - audio driverje pa ne najdem nikjer. Pravzaprav našel sem jih 6 različnih vendar ni noben dober - pri instalaciji mi javlja neke napake, zvoka od nikoder.
Ima kdo idejo kako rešiti ta problem?
Hvala za nesvet v naprej in lep pozdrav vsem!
Nabavil sem omenjen laptop. Pri nakupu je bila naložena Vista. Formatiral sem disk in naložil XP-je.
Z driverji sem imel kar nekaj problemov, ki sem jih nekako rešil - audio driverje pa ne najdem nikjer. Pravzaprav našel sem jih 6 različnih vendar ni noben dober - pri instalaciji mi javlja neke napake, zvoka od nikoder.
Ima kdo idejo kako rešiti ta problem?
Hvala za nesvet v naprej in lep pozdrav vsem!
tom29 ::
Vse driverje iz DELL-ove strani sem probal, pa nic
Ce pogledam pod Device Manager imam klicaj na "IDT High Definition Audio CODEC"
Ce pogledam pod Device Manager imam klicaj na "IDT High Definition Audio CODEC"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dell ima dosti AndroidaOddelek: Novice / Android | 14342 (11847) | Lonsarg |
» | Dell vostro a860 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19094 (9178) | krneki0001 |
» | Dell Studio 1555Oddelek: Pomoč in nasveti | 1420 (1188) | JayKay |
» | Siol akcija - Dell 500 za 1 EUR (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 33116 (10179) | zuz3k |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10608 (4596) | amigo_no1 |