» »

pretečeno prometno dovoljenje

pretečeno prometno dovoljenje

dragonfly ::

Oj!
Morda kdo ve kako podaljšati prometno dovoljenje, če je preteklo že več kot 30 dni?
Hvala vnaprej in lep vikend želim

Drag
nema odmora dok traja obnova!

ToniT ::

Greš na tehničnega in boš dobil novo prometno dovoljenje. Plačal pa še boš zraven obrazec oz. papir.
Seveda pa se ne smeš voziti z avtom brez tablic oz. prometnega. Lahko tvegaš ali pa zaprosiš za začasne tablice (dodatni stroški).

dragonfly ::

Hvala, to je bilo pa hitro.
Pa še manj komplicirano, kot sem se bala. So me strašili, da moram tablice vrnit.

Dragonfly
nema odmora dok traja obnova!

solatko ::

Tablice moraš vrnit po šestih mesecih, vendar jih moraš dati v hrambo.

koyotee ::

Ko si cca 15dni čez rok, dobiš pošto da podaljšaš ali vrneš reg. tablice, za tem imaš še 15 dni časa. Če ničesar ne storiš, dobiš pošto, da moraš vrnit tablice v roku 15dni, drugače jih pride policija iskat. Če je mimo že več kot mesec dni, odkar ti prometno ne velja več, boš plačal še odjavo in prijavo vozila cca. 3,5€
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

solatko ::

Nisem še doživel, da bi mi kdo pisal za tablice ali videl, da bi jih kdo hodil iskat, pa imamo kar nekaj avtomobilov okoli bloka, ki že dolgo niso bili registrirani (pa imajo še vsi tablice gor). Morda je tak predpis, ki pa zgleda ne funkcionira čist v redu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Registracija / prepis vozila s pooblastilom? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5626253 (10268) johanblond
»

Vozniško dovoljenje

Oddelek: Na cesti
3814899 (6680) BivšiUser2
»

Uvoz vozila iz tujine

257702 (5191) gegoran
»

Prometno dovoljenje (kopija)

357017 (5935) cresh
»

Ali je potrebno imeti potrdilo o skladnosti vedno pri sebi v vozilu? (strani: 1 2 3 )

10932825 (17365) GrimReaper

Več podobnih tem