Forum » Pomoč in nasveti » Expert Choice - Nujno
Expert Choice - Nujno
markk1 ::
Pozdravljeni,
Nujno bi potreboval nekoga, ki zna delati s programom ExpertChoice. Vem da se še mnogi nikoli niste slišali za to, tudi jaz ne in ne vem kaj mi bo to koristilo na ekonomski fakulteti, ampak žal potrebujem tudi to, da zaključim študij.
hvala vsem za pomoč
Nujno bi potreboval nekoga, ki zna delati s programom ExpertChoice. Vem da se še mnogi nikoli niste slišali za to, tudi jaz ne in ne vem kaj mi bo to koristilo na ekonomski fakulteti, ampak žal potrebujem tudi to, da zaključim študij.
hvala vsem za pomoč
macek ::
Program Expert Choice ni težek za uporabo. Navodila so tudi v knjigi Analiza odločanja - izbrana poglavja od Vesne Čančer. Tam je v korakih opisano, kako se dela z njim. Jaz pa ravno iščem full verzijo, ker mi trial ne deluje :( Mogoče veš, kje bi se dalo dobiti?
balkanec ::
Pozdravljeni,
hvala vsem za pomoč
Povej, kaj te muci.. na PM.
Ti si ziher pozigalec !!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Finančna Matematika (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 12965 (10202) | neverlucky |
» | FRI vs. Ekonomska fakulteta - Poslovna informatikaOddelek: Šola | 13761 (7801) | barb99 |
» | Študentski dom v Ljubljani, izkušnje, nasveti?Oddelek: Loža | 7255 (6633) | Xickle |
» | Težave s faksomOddelek: Šola | 3187 (2543) | Loaded |
» | Kako usposobiti TV outOddelek: Zvok in slika | 1213 (993) | trilko |