Forum » Pomoč in nasveti » Opravilna vrstica
Opravilna vrstica
Ninaa ::
Zdravo. Jaz pa imam en problem. Namreč ko prižgem računalnik, in potem zaženem npr. Mozillo mi ne pokaže ničesar v opravilni vrstici, in ko katerokoli okno minimiram ali pa imam odprto, mi v opravilni vrstici ne kaže ničesar, razem časa in hitrega zagona. Kaj naj naredim? :(
veverrca ::
Živjo. Js sm pa nekje zasledila ene korake kaj je dobro narediti po formatiranju pa sm pozabla kje. Npr. da odstraniš puščice na bližnjicah, da izklopiš neuporabne programe k pržgeš komp (dol u start vrstici). Hvalaaa. Lp
El Nino ::
Neuporabne programe, ko prižgeš comp odstraniš tako, da greš Meni start -> Run/Zaženi -> vtipkaj msconfig -> zavihek startup -> zbriši kljukico pri programih, ki nočeš, da se zaženejo ob startupu -> restartaj comp.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft pokazal verzijo Windows z Linuxovim jedrom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26740 (21866) | Phantomeye |
» | Opravilna vrsticaOddelek: Pomoč in nasveti | 7919 (7243) | JOKER |
» | Windowsi se mi ne zaženejo????Oddelek: Programska oprema | 1659 (1260) | sonceeek |
» | V opravilni vrstici ni ikonic za odprte programeOddelek: Pomoč in nasveti | 1100 (938) | fulgur |
» | avtomatski zagonOddelek: Programska oprema | 996 (872) | gumby |